Δεκάδες άτομα στο “δρόμο” της ηρωίνης οδήγησαν τα μέλη δύο σπειρών στον Πύργο και που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο σπείρες εννέα και τριών μελών, είχαν διακινήσει πεντέμισι κιλά ηρωίνης σε ένα πελατολόγιο περίπου 80 ατόμων.

Οι αστυνομικοί σε συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβε χθες 18 Ιουνίου 2021 συνολικά εφτά άτομα.

Πέντε εξ αυτών ανήκουν στην εννιαμελή σπείρα και δύο στην τριμελή. Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ακόμα άντρα από το Άργος που φέρεται να είναι ένας από τους προμηθευτές και που έχει ταυτοποιηθεί (και έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για παρόμοιες περιπτώσεις), δύο ακόμα άντρες από την περιοχή της Αχαΐας επίσης προμηθευτές των ναρκωτικών και ένα ακόμα άτομο που συμμετείχε στις σπείρες αλλά είχε αποχωρήσει από αυτές τους τελευταίους μήνες.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά μέλη των εγκληματικών ομάδων, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά τους. Πρόκειται για πέντε άνδρες και δυο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε– κακουργηματικού χαρακτήρα – δικογραφία που περιλαμβάνει, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της συμμορίας, της διακίνησης, μεταφοράς, προμήθειας, πώλησης, κατοχής και αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δυο ημεδαπών ανδρών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και δυο άγνωστων συνεργών τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και πώλησης ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά ρεπορτάζ και φωτογραφίες των κατασχεθέντων  μπορείτε να δείτε εδώ  https://www.ilialive.gr/live  και εδώ https://www.ilialive.gr/live/html

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν