ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αυτό το Σαββατοκύριακο

133

Μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στους πέντε Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Με άρθρα και συνεντεύξεις που δεν έχουν δημοσιευτεί σε άλλο ΜΜΕ, αποκλειστικά για τους αναγνώστες της εφημερίδας.

Επίσης θα υπάρχουν σχόλια υπογεγραμμένα από την Σωτηρία Παπαδοπούλου, μια σελίδα στην οποία θα προτείνεται ένας προορισμός αναψυχής στην Πελοπόννησο και πολλά ακόμα.

Η εκδότρια, Σωτηρία Παπαδοπούλου, αναφερόμενη στην έκδοση, γράφει στο πρώτο της άρθρο:

«Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι,

είμαι η Σωτηρία Παπαδοπούλου, κάποιοι από εσάς θα με ξέρετε από το SUPERTV, κάποιοι από το parapolitikaargolida.gr και σίγουρα οι περισσότεροι δεν έχετε ακούσει καν το όνομά μου.

Αν αναρωτιέστε γιατί πήρα τώρα την απόφαση να εκδώσω εφημερίδα που η έντυπη δημοσιογραφία πνέει τα λοίσθια, ένα έχω να σας πω.

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Ήταν το όνειρό μου από την ημέρα που πρωτοέγραψα σε εφημερίδα, να εκδώσω μια που θα προκαλούσε τον κόσμο να συζητάει, να σκέφτεται, να γελάει, να θέλει και αυτός να συμμετάσχει σε αυτή την ιεροτελεστία. Ανυπομονώ να αποκτήσουμε μια διαδραστική σχέση και αυτό μπορεί να γίνει στέλνοντας τις δικές σας προτάσεις. Γράψτε και στείλτε ένα δικό σας άρθρο στο mail, στείλτε μας την πρότασή σας για κάποιον άνθρωπο που έχει ενδιαφέρον και θέλετε να του «πάρουμε» συνέντευξη.

Σήμερα ξεκινάμε ένα ταξίδι που ελπίζω να είναι μακρύ. Η εφημερίδα θα κυκλοφορεί και στους πέντε Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κάθε φορά θα περιέχει συνεντεύξεις και άρθρα από όλο τον Μοριά.

Στόχος η εφημερίδα να γίνει αφορμή διαλόγου, σκέψης και σίγουρα ενημέρωση, ανοίγοντας την θα διαβάσετε άρθρα και συνεντεύξεις ανθρώπων της Πελοποννήσου και όχι μόνο. Ανθρώπων που έχουν να πουν κάτι σημαντικό, ανθρώπων που προέρχονται από την κοινωνία. Ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κεντρικής πολιτικής σκηνής, επιχειρηματιών, στελεχών της υγείας, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών και όχι μόνο.

Βέβαια κάθε εβδομάδα, θα προσπαθώ μέσα από την δική μου στήλη να σας δίνω μια γεύση της επικαιρότητας, μέσα από την δική μου οπτική. Δεν θα σας παραμυθιάσω περί αντικειμενικότητας, ζω μέσα σε αυτή την κοινωνία κι εγώ, άρα κάποιους τους εκτιμώ και κάποιους άλλους όχι, κάποιους τους συμπαθώ και κάποιοι άλλοι μου είναι αδιάφοροι. Αυτό όμως που σας υπόσχομαι είναι πως τα σχόλια μου θα είναι πάντα αληθινά, θα είναι ότι πιστεύω, θα είναι γραμμένα χωρίς δόλο και πολλές φορές με αρκετό χιούμορ.

Μας εύχομαι λοιπόν να έχουμε ένα όμορφο μακρύ ταξίδι.

Καλή ανάγνωση».

Το akromolio.gr εύχεται στη νέα εφημερίδα να είναι καλοτάξιδη.