12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

134

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος….

Με κάθε νέα Σελήνη, αναπτερώνονται οι ελπίδες μας για κάτι νέο, φρέσκο, αισιόδοξο που θα μπορούσε να συμβεί. Κάποιες φορές πραγματικά η Νέα Σελήνη φέρνει καινούρια και ευχάριστα ξεκινήματα, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι μέρες, όπου το «νέο» και το «φρέσκο» δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για το μέλλον μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη, διαθέτει τα πάντα. Κυρίως παραπλάνηση και εξαπάτηση. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 04.32΄πριν το ξημέρωμα της 12ης Απριλίου (κανονική ώρα), στον πρώτο οίκο, και με ευθυγράμμιση πολλών πλανητών στο ζώδιο του Κριού. Ο Άρης που κυβερνάει τον Κριό, μόλις την προηγούμενη μέρα, θα έχει βρεθεί σε μια όψη περίεργης αντίθεσης με την ολική έκλειψη Ηλίου της 14ης Δεκεμβρίου 2020. Έχει βρεθεί ενάντια λοιπόν ο Άρης στις ιδιότητες αυτής της έκλειψης, και είναι έτοιμος να παλέψει για να σταματήσει την καταπίεση όλης της χρονιάς. Από εμάς, ζητάει δράση. Ζητάει δείγματα αφύπνισης, αντίστασης, και πολεμικής διάθεσης.

Κοντά στον ωροσκόπο εκείνης της στιγμής, θα βρεθεί ο Ποσειδώνας που εδώ και χρόνια σημαδεύει τον αστερισμό των Ιχθύων. Ο Άρης τον πολεμάει με όψη τετραγώνου. Τα νοήματα είναι πολλά και αντικρουόμενα. Από τη μια πλευρά, ο Άρης προσπαθεί να «ενημερώσει» τον λαό για την εξαπάτηση και την παραπλάνηση που πραγματοποιείται εις βάρος του, και από την άλλη είναι έτοιμος να αντιπαραθέσει τις δυνάμεις του για να πολεμήσει κάθε είδους μόλυνση  και δηλητήρια.

Ο Άρης θα έχει μια πολύ φιλική σχέση με την Νέα Σελήνη και τον Ήλιο. Επί πλέον, θα έχει μια  πολύ καλή σχέση με τον Δία, που χρόνια τώρα πολεμάει για δικαιοσύνη και αναγέννηση.  Ο Δίας δεν είναι μόνο πατέρας θεών και ανθρώπων, αλλά είναι και κεραύνιος, βρονταίος και αστραπαίος. Κάτι ακόμα που κάνει τον Άρη σπουδαίο παράγοντα για τις εξελίξεις που έρχονται σύντομα, είναι το γεγονός, πως την ημέρα της Νέας Σελήνης, ήδη θα έχει ξεκινήσει ένα πέρασμα από τον γιγάντιο αστερισμό του Ωρίωνα, και θα βρίσκεται κοντά στα 3 αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα, που σύμφωνα με έρευνες, σχετίζονται με τις κορυφές των τριών μεγαλύτερων πυραμίδων της Γκίζας της Αιγύπτου. Μήπως οι Αιγύπτιοι γνώριζαν κάτι περισσότερο, όταν πριν λίγες ημέρες, οργάνωσαν αυτή την μεγαλειώδη πομπή μεταφοράς των Φαραώ, από το παλαιό στο νέο Μουσείο τους;

Ο πρώτος οίκος κατά την ημέρα και ώρα της Νέας Σελήνης θα είναι γεμάτος από ενδιαφέροντες αστέρες, τρείς από τους οποίους αναφέρονται στην οικογενειακή υπόθεση του μακρινού παρελθόντος, που έχει σχέση με τον Κηφέα, βασιλιά της Αιθιοπίας, την κόρη του Ανδρομέδα, και το Κήτος, που στάλθηκε από τον Ποσειδώνα. Η ιστορία είναι γνωστή.

Οι αστέρες αυτοί δίνουν εξουσία, κάνουν τους ανθρώπους αυστηρούς κριτές, υπόσχονται σκληρές δίκες, επαναφέρουν τις παραδόσεις, διψούν για ανεξαρτησία και ελευθερία. Φέρνουν όμως και κάποιους κινδύνους στις μετακινήσεις, ατυχήματα και ναυάγια.

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου έχει τα πάντα. Γεγονότα που αναμένονται από καιρό και δεν θα ξαφνιάσουν τους ενημερωμένους, ενώ ταυτόχρονα θα προκαλέσουν  έκπληξη  στους εφησυχασμένους. Ο Άρης βιάζεται να ολοκληρώσει το έργο του πριν εγκαταλείψει τους Διδύμους. Και μας ενημερώνει, πως πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία ακόμα και στα πιο ασήμαντα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε την παραπλάνηση και την εξαπάτηση.