Στην Ηλεία «κουνούν μαντήλι» στα Πανεπιστήμια και ξεφυτρώνουν «δομές»

500

Η συνέχεια της υποβάθμισης του Νομού Ηλείας συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Οι 5 Βουλευτές του Νομού, περιφερειακές αρχές και τοπική αυτοδιοίκηση παρακολουθούν απλώς (ή συναινούν με τη σιωπή τους) τη μετατροπή του Νομού της Αρχαίας Ολυμπίας-του Επικούρειου Απόλλωνα-της Αρχαίας Ήλιδας-των λιμανιών-των χρυσών αμμουδιών-των 5 ποταμιών και του δεύτερου μεγαλύτερου παραγωγικού κάμπου της Χώρας,  από Νομό Πολιτισμού και ανάπτυξης σε τόπο εναπόθεσης λαθρομεταναστών. Φυσικά για τρένο-αεροδρόμιο και Εθνική οδό τα ψέματα και οι υποσχέσεις έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ εδώ και δεκαετίες. Όμως ποιοι φταίνε για αυτό; Αυτοί που τα λένε ή αυτοί που εδώ και χρόνια τους ψηφίζουν; Κάθε τόπος έχει αυτούς που του αξίζει να τον κυβερνούν.

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Δείτε τι γράφει σήμερα, 16 Απριλίου 2021, στο προσωπικό του fb ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου και επικεφαλής της Παράταξης «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ» Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν ο ίδιος που «ανακάλυψε» και τελικά ξεμπρόστιασε άλλο ένα παρόμοιο σχέδιο δημιουργίας δομής πριν 1,5 χρόνο (η οποία τελικά εμποδίστηκε μετά από γενικό ξεσηκωμό).

«Στην Ηλεία η <ανάπτυξη> δεν λέγεται πανεπιστήμια, λέγεται <δομές>…Η σιωπή των αμνών από βουλευτές και άλλους θεσμικούς παράγοντες προς απάντηση σας…

Υγ…όπως θα διαβάσετε στο χαρτί μιλάει για <υφιστάμενη δομή>…άρα το deal έχει γίνει ήδη και τώρα παζαρεύουν κ τα χωράφια γύρω από το κτίριο για να επεκταθεί …(λεπτομέρειες στους βουλευτές που κάνουν ότι δεν ξέρουν και τους ψηφίζετε κατά χιλιάδες)…»

Υ.γ. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται επίσης σε διαδικασία διπλασιασμού του αριθμού ατόμων και στις 2 επίσης υφιστάμενες δομές του Νομού Ηλείας, σε Μυρσίνη και Φιλοθέη.