Προστάτευσαν με ασυλία τα εκτελεστικά τους όργανα βάζοντας ως προκάλυμμα τους επιστήμονες

314

σχόλιο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Έφεραν τηντροπολογία νύχτα! Την ψήφισαν μόνοι τους στη ζούλα, γνωρίζοντας την αντίθεση της πλειοψηφίας του Λαού. Στηρίχθηκαν -και πάλι- στο συμφέρον και τον φόβο κάποιων λίγων υπάκουων βουλευτών. Ξέσκισαν… Έφτυσαν… και Ποδοπάτησαν το «περί Δικαίου αίσθημα» των Ελλήνων.

Υπήρξαν δειλοί! Δεν είχαν καν το κουράγιο να πουν την αλήθεια. Ό τι δηλαδή, δεν το έκαναν για να προστατέψουν τους επιστήμονες που μετέχουν στις Επιτροπές «διάδοσης της επιδημίας εσφαλμένων απόψεων και μέτρων» αλλά το έκαναν για να προστατέψουν τους Χαρδαλάδιες και τους ανθυποβοηθούς που, έπαψαν μεν να μας κουνάν το δάχτυλο αλλά συνεχίζουν να σπαταλούν την ζωή μας και τα χρήματα της Οικονομίας μας.

Έβαλαν φερετζέ (τα χανουμάκια)! Με πρόσχημα την απαγόρευση υποβολής μήνυσης κατά των επιστημόνων έσωσαν στην πραγματικότητα όλα τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται. Γραμματείς, Προέδρους, Υπουργούς κ.λπ. μέλη της συμ-μωρίας που μας ρήμαξε το βιος και τις ελπίδες. Και τους μη αιρετούς και τους αιρετούς.

Είναι κατά συρροή πολιτικά ανήθικοι! Με την ίδια μέθοδο προστάτευσαν τους ανθρώπους της τρόικας που έκλεψαν 500.000 σπουδαγμένα ελληνόπουλα, και μας άφησαν χωρίς γιατρούς την ώρα που τους χρειαζόμασταν. Τους διορισμένους μεγαλοτραπεζίτες που κατασπατάλησαν –επί προμηθεία- δεκάδες δις τινάζοντας τη μπάνκα στον αέρα. Τα κόμματά τους που κατάκλεψαν τα αποθεματικά νοικοκυριών και τραπεζών με δάνεια μηδέποτε επιστρεπτέα.

Αυτοί, έδωσαν ασυλία στον εαυτό τους και στα καλοπληρωμένα όργανά τους. Να δω, ΕΣΕΙΣ, οι ψηφοφόροι τι θα κάνετε στις επόμενες εκλογές.