Μειονότητα ή προστατευόμενο είδος; Ποιο ρόλο προτιμάτε για τα παιδιά σας; (γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου)

350

Όταν και αν, μετά από μερικές δεκαετίες, οι Έλληνες στην καταγωγή θα αποτελούν μειονότητα στον Ελλαδικό χώρο, τότε ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ως υπεύθυνους της νέας πραγματικότητας τα πολιτικά κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου, και όλο το φάσμα των στελεχών τους που λάμβαναν ή ανέχοντο τις πολιτικές αποφάσεις που οδήγησαν στη νέα πραγματικότητα.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Όταν και αν, μετά από κάποιες εκατονταετίες, οι Έλληνες στην καταγωγή θα αποτελούν προστατευόμενο μουσειακό είδος, όπως οι ινδιάνοι στην Αμερική, τότε ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ως υπεύθυνο της νέας πραγματικότητας τον Κυρ. Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που προκάλεσαν εφησυχασμό των Ελλήνων, και τους εξαπάτησαν δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις υποβάθμισης των δικαιωμάτων των γηγενών σε αντίθεση με την επαύξηση των δικαιωμάτων των ξένων.

Είναι γνωστό, σε λίγους δυστυχώς, το γεγονός ότι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι κορυφαίο στέλεχος της διεθνούς εκστρατείας κατά του ιστορικού δικαιώματος των γηγενών κατοίκων να εξουσιάζουν την χώρα των προγόνων τους. Με πλήθος δηλώσεων και ομιλιών σε διεθνή φόρα, ο Κυρ. Μητσοτάκης ζητά να καταπολεμηθεί το δικαίωμα των αυτοχθόνων λαών (άρα και των Ελλήνων) να παραμείνουν κυρίαρχοι στην χώρα που γεννήθηκαν και που την κράτησαν ζωντανή και ελεύθερη οι πρόγονοί τους με θυσίες αίματος και περιουσιών.

Η προβολή αυτής της μαύρης πραγματικότητας, στο ορατό και στο απώτερο μέλλον, πρέπει και μπορεί να διαψευσθεί. Αρκεί να εφαρμόσουμε την διαβόητη αρχή της Ατομικής Ευθύνης προς όφελος του συνόλου αντί της επικρατούσας συλλογικής αφασίας προς όφελος των σημερινών συστημικών παραγόντων και των καθοδηγητών τους.