ΑΛΗΘΙΝΟ: Οι θάνατοι από HIV/AIDS και Ελονοσία είναι περισσότεροι από όσους προκαλεί ο SARS-COV-2

309

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Με ένα πληθυσμό, παγκοσμίως, της τάξεως των 8 περίπου δισεκατομμυρίων, οι καταγεγραμμένοι θάνατοι λόγω επίδρασης του ιου SARS-COV-2 έχουν φτάσει (συνολικά, από την αρχή της αποκληθείσης πανδημίας, προ 14 μηνών) τα 3.000.000.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι λόγω  HIV/AIDS οι θάνατοι που καταμετρήθηκαν, την ίδια περίοδο, ήσαν περίπου 2.100.000. Ενώ οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα έφτασαν τα 17.000.000.

Επίσης, από Ελονοσία το τελευταίο 14μηνο καταγράφηκαν περίπου 4.000.000 θάνατοι. Και να σκεφτεί κανείς ότι για την Ελονοσία όπως και για το HIV/AIDS υπάρχουν φάρμακα, εμβόλια και μηχανισμοί προστασίας.

Παρά το γεγονός ότι οι ασθένειες αυτές επέφεραν περισσότερους θανάτους από όσους ο ιός SARS-COV-2, ούτε το HIV/AIDS, ούτε η Ελονοσία, χαρακτηρίσθηκαν ως Πανδημία από τον ΠΟΥ. Το γιατί είναι απλό. Ο ΠΟΥ, μετά από αλλαγή που έκανε στα κριτήρια που εξετάζει, δεν λαμβάνει πλέον υπ’ όψη του τους θανάτους αλλά τα κρούσματα (για την ακρίβεια, αυτό που ονομάζουν κρούσματα).

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Μας λένε λοιπόν ότι, η αντιμετωπίσιμη μόλυνση είναι σημαντικότερη από τον μη αναστρέψιμο θάνατο.

Με βάση αυτό, οι κυβερνήσεις υπέκυψαν και προχώρησαν σε οικονομικούς και κοινωνικούς σχεδιασμούς, θανατηφόρους για την παραδοσιακή οικονομία και τις παραδοσιακές κοινωνικές σχέσεις καθώς και για τα Πολιτικά Δικαιώματα των Πολιτών.

Χρησιμοποίησαν ως εργαλεία την (κατ’ απονομή) αξιοπιστία των υπερεθνικών οργανισμών, στους οποίους υπάκουσαν οι εθνικοί μηχανισμοί, για να προκαλέσουν στις κοινωνίες Τρόμο. Και όταν αυτό δεν κρίθηκε αρκετό, προχώρησαν στην εμφύτευση του Φόβου με την βοήθεια εξωνημένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ. Και όταν και αυτό δεν κρίθηκε επαρκές, αναβάθμισαν την επιβολή σε Τρομοκρατία.

Σήμερα, βρισκόμαστε στον προθάλαμο του τέλους της υβριδικής στρατηγικής που ακολουθήθηκε. Συγχρόνως διαμορφώνεται ο προθάλαμος της Νέας Εποχής. Της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η αγέλη υπακούει στα τσοπανόσκυλα που τα ταΐζουν οι βοσκοί.

Απομένει να δούμε αν οι άνθρωποι θα αντιδράσουν και θα αρνηθούν να υποκύψουν σε μοντέλα κοινωνικής μηχανικής που δημιουργούν υπολογιστές προωθημένης Τεχνητής Ευφυΐας, με πληροφορίες που τους τροφοδοτούν “χαλασμένα άτομα” γαλουχημένοι με τις αφύσικες αξίες του ΕΓΩ και όχι με τις φυσικές αξίες του ΕΜΕΙΣ.

ΥΓ. Για την ίδια περίοδο, οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από εκτρώσεις έφτασαν -παγκοσμίως- περίπου τα 50.000.000. Ειδικότερα για την Ελλάδα, αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, δεδομένου ότι μετράμε περισσότερους θανάτους από όσες γεννήσεις και παρακολουθούμε άπραγοι την φυλετική δεξαμενή να αδειάζει χωρίς να αντιδρούμε. Αν μάλιστα θελήσουμε να είμαστε πιο ακριβείς, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς δεχόμαστε την αντικατάστασή μας, όχι με την μέθοδο που επιτάσσει η φύση δηλαδή την τεκνοποιία, αλλά με τις παρά φύση πολιτικές του Προκόπη Παυλόπουλου (οι λαθρομετανάστες θα μας ανανεώσουν) και του Κυρ. Μητσοτάκη (Οι γηγενείς Έλληνες είναι εχθρός).