ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 30 Απριλίου πληρώνονται τα υπόλοιπα των ενισχύσεων 2020. Ανοίγει το σύστημα υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ

103

Η καθυστέρηση για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ και των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους αγρότες συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρη Μελά, ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς (ΚΙΝΑΛ) και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ (Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών) Αργολίδας, Σπύρος Αντωνόπουλος

Ο κ. Μελάς διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα ανοίξει το σύστημα για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες. Όσον αφορά τις καθυστερημένες πληρωμές των αγροτών υποσχέθηκε ότι θα πληρωθούν μέχρι το τέλος Απριλίου τα υπόλοιπα των ενισχύσεων του 2020, καθώς και οι συνδεδεμένες ενισχύσεις.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Αργολίδας Σπύρος Αντωνόπουλος

Η αντιπροσωπία των αγροτών της Αργολίδας, τόνισε τη σημασία της τήρησης του χρονοδιαγράμματος των πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου οι αγρότες να μπορούν να αντιμετωπίσουν επείγουσες οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Τέλος ο κ. Πουλάς ζήτησε την έγκαιρη ολοκλήρωση υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ για να μπορέσει ο ΕΛΓΑ να πληρώσει το συντομότερο δυνατό τις αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες.