Οι υποστηρικτές της Ανανέωσης και της Διεύρυνσης έγιναν πλειοψηφία στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ

171

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάδειξης της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας καθώς και η συγκρότηση του Οργάνου, ανέδειξαν ως νικητές την στρατηγική της απόφασης για την ανασυγκρότηση, διεύρυνση και ανανέωση του κόμματος.

Η πλειοψηφία των εκλεγέντων εκφράζουν την πεποίθηση του κομματικού ανοίγματος προς την κοινωνία και της εγκατάλειψης κάθε σεχταριστικής και φοβικής τακτικής αγώνος.

Ως νέα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής  Αργολίδας εκλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά) οι:

Αντωνόπουλος Νίκος,

Γκιόλα Σοφία,

Γρατσέας Κώστας,

Καββεζού Αγγελική,

Καραντζούλης Χρήστος,

Καρούζος Πέτρος,

Κούστας Σταύρος,

Κυριακίδης Γιάννης,

Κωστόπουλος Νίκος,

Λυκοσκούφης Γιάννης,

Μποζιονέλος Γιώργος,

Νικολόπουλος Νίκος,

Νταή Χρυσή,

Ντούτσος Στέλιος,

Ξενάκη Μαρία,

Παπαϊωάννου Τάκης,

Σιμοπούλου Ιωάννα,

Στάθης Χρήστος,

Στάμου Θάλεια,

Τσετσέκος Σπύρος,

Χατζοπούλου Αγγελίνα.

Τάκης Παπαϊωάννου

Νέος Συντονιστής αναδείχθηκε ο Τάκης Παπαϊωάννου με Αναπληρώτρια Συντονίστρια την Αγγελίνα Χατζοπούλου.

Μέλη του Συντονιστικού εκλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά) οι: Γρατσέας Κώστας,

Καββεζού Αγγελική,

Καραντζούλης Χρήστος,

Κούστας Σταύρος,

Κωστόπουλος Νίκος,

Νικολόπουλος Νίκος,

Νταή Χρυσή.

Ηττημένοι της εκλογικής διαδικασίας βγήκαν οι εκφραστές της απομονωτικής αντίληψης και οι υποστηριζόμενοι από τον σημερινό βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα. Αντιθέτως, ο υπέρμαχος της διεύρυνσης του κόμματος προς την Κοινωνία. Γιώργος Γαβρήλος, είδε τις απόψεις του (που ταυτίζονται με την κεντρική στρατηγική του κόμματος) να δικαιώνονται στην πράξη και να φέρνουν στην ηγετική ομάδα της Αργολίδας νέα πρόσωπα.

Στην πρώτη ανακοίνωση του οργάνου, αναφέρεται: «Οι επιπτώσεις τόσο της πανδημίας όσο και των ελλιπών και ανερμάτιστων κυβερνητικών πολιτικών έχουν φέρει την κοινωνία και την οικονομία στα όριά τους. Η κλιμακούμενη επίθεση της ΝΔ στον κόσμο της εργασίας και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιβάλλουν τη μετωπική συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων, των παραγωγικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, με όλες του τις δυνάμεις πρόκειται να συνεχίσει και να κλιμακώσει τις παρεμβάσεις του ενάντια στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας, τη φτωχοποίηση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Τουρισμού και τη διάλυση της κοινωνίας. Σε αυτόν τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών της ΝΔ, δεν περισσεύει κανείς και καμία».