Η προώθηση των εφαρμοστικών νόμων της Συμφωνίας των Πρεσπών έγινε στην εκπομπή “Δίκτυο Πολιτών” με σχολιαστή τον Δρ. Δημήτριο Γκίκα

  136

  Χθες, Κυριακή των Βαΐων, στην εκπομπή “Δίκτυο Πολιτών” του διαδικτυακού ραδιοφώνου  Έρευνα Press WebRadio  η  συμφωνία των Πρεσπών επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο.

  Ο Δρ Δημήτριος Γκίκας σχολιάζοντας την κυβερνητική απόφαση προώθησης της υπερψήφισης των εφαρμωστικών νόμων αναρωτήθηκε «Τι ετοιμάζει για την εισήγησή του περί των εφαρμοστικών νόμων ο Δ. Καιρίδης; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος»;

  Η συζήτηση στη Βουλή θα επαναφέρει το Μακεδονικό στην επικαιρότητα και είναι βέβαιο πως θα υπάρξει μεγάλη πίεση της κοινωνίας, προς όλους τους Βουλευτές, για να μην ψηφιστούν τα εφαρμοστικά μνημόνια τα οποία και θα οριστικοποιήσουν την ισχύ της συμφωνίας των Πρεσπών.

  Στην ίδια εκπομπή συζητήθηκαν ακόμη:

  – Η αναγνώριση της γενοκτονίας της Αρμενίας από τις ΗΠΑ και τι προμηνύει για τις εξελίξεις με Τουρκία. Σχολιάζει ο Στάθης Γκίκας.

  –  Το «ανεύθυνο» της Ειδικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων: Το νόμιμον και το ηθικόν της απόφασης της κυβέρνησης. Σχολίασε η Πάολα Δημακαράκου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγo.

  – Τα οικονομικά νέα της εβδομάδας. Σχολίασε ο Αθανάσιος Βλαχόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merit Χρηματιστηριακής

  – Συγγραφείς και βιβλία: Παρουσίαση του συλλογικού έργου «Πεθαίνει η Ελλάδα;» (Brainfood Εκδοτική) από τον Επιμελητή Συντονιστή κ. Αντώνη Αντωνιάδη.

  ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/diktyapoliton