ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Βασίλης Γιαννόπουλος: «Στη διαχείριση της πανδημίας υπήρξαν αστοχίες

301

Για αστοχίες στη διαχείριση της πανδημίας που επέτειναν την κόπωση των πολιτών, έκανε λόγω ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος

«Αναμφίβολα έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια αντοχής μας, η κόπωση σε όλους μας είναι ξεκάθαρη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τον καθένα. Στην πορεία της διαχείρισης της κρίσης και της πανδημίας, θεωρώ ότι υπήρξαν κάποιες αστοχίες, οι οποίες επέτειναν την κόπωση στο κόσμο. Κι αυτό δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε, ούτε να το παραβλέψουμε»

«Για παράδειγμα, κάτι το οποίο με προβληματίζει κι εμένα και το θεωρώ πραγματικά εμμονικό, είναι να επιμένουμε στην απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9:00 το βράδυ. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, και δη από την αλλαγή της ώρας που η ημέρα έχει μεγαλώσει αισθητά και νυχτώνει στις 8:30, δεν έχει λογική να έχεις απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9:00. Όπως επίσης η επιμονή για την απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος – και άλλα που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα απαριθμήσω τώρα – είναι μέτρα τα οποία θεωρώ ότι επέτειναν το αίσθημα της κόπωσης στους πολίτες και μέσα από αυτή την διαδικασία, οδηγηθήκαμε στη μη ορθή και πιστή τήρηση των μέτρων»

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ