La Fruteria:  Σαν να έχει βγει από πίνακα ζωγράφου στη Μονμάρτη του Παρισιού!

294

Στην Αλεξάνδρου Σβώλου 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει μια φρουτερία που μοιάζει σαν να έχει βγει από πίνακα ζωγράφου στη Μονμάρτη του Παρισιού!

Λιτή αλλά προσεγμένη διακόσμηση, φωτεινό λογότυπο, όμορφη παρουσίαση των προϊόντων, μεγάλη γκάμα φρούτων και λαχανικών και πολλά …χαμόγελα!

Χαμόγελα και εξυπηρέτηση απ τους ανθρώπους της La Frouteria, την Άγκη Σταματίου και τον Γιώργο Καζαντζίδη.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της λιανικής αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο εγχείρημα τον Οκτώβρη του 2019. Και το πέτυχαν. Προσφέροντας

– μια μεγάλη επιλογή φρούτων και λαχανικών

– είδη delicatessen αλλά και

– εξυπηρέτηση μέσω της υπηρεσίας παράδοση κατ οίκον (2310-286336)

Αυτές τις μέρες μια μικρή ομάδα απ’ την AgroCommercial by Liotis αποτελούμενη από την Μένη Μούτσα (logistics) και το Νίκο Ουρούμη (πωλήσεις) επισκέφτηκε το κατάστημα και είχε τη χαρά να συνομιλήσει με την Άγκη και τον Γιώργο ώστε και να κατανοήσει από πρώτο χέρι τις ανάγκες τους αλλά και τις αλλαγές των καταναλωτικών συνηθειών των κατοίκων του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

«Η περίοδος της καραντίνας ήταν καλή για το κατάστημα μας μιας και οι πελάτες μας έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται» δήλωσε ο Γιώργος σε μια από τις ερωτήσεις μας.

Όσον αφορά στο τι είναι αυτό που εκτιμούν στην συνεργασία τους με την AgroCommercial By Liotis απάντησαν και οι δύο «H μεγάλη γκάμα των προϊόντων απ όλο τον κόσμο, η φρεσκάδα τους και η Δίκαιη Τιμολόγηση».