Υπουργοί υπηρέτες διορισμένων συνεργατών. Βουλευτές συνένοχοι αντιλαϊκών αποφάσεων. Ψηφοφόροι μετανοούντες για τις επιλογές τους

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η πολιτική της κυβέρνησης υλοποιεί τις κατευθύνσεις που δίνει ο Πρωθυπουργός. Τα όργανα του κράτους υλοποιούν τις εντολές των κυβερνητικών παραγόντων. Το κυρίαρχο καθεστώς της αριστερίλας των συστημικών ΜΜΕ υπό την κάλυψη της Νομενγκλατούρας των εθνοαποδομητών επικουρεί τον σχεδιασμό. Τόσο απλά!

Αν θέλουμε να μάθουμε ποιος φταίει για τους ξυλοδαρμούς των ελλήνων από κάποια νεοδιορισμένα μπατσάκια, που νιώθουν καταξίωση λεκιάζοντας την αιματοβαμένη στολή των αστυνομικών, δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά, στην φυσική και πολιτική τους ηγεσία.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αν θέλουμε να μάθουμε γιατί αυξάνονται οι υποψήφιοι προς ελληνοποίηση λαθρομετανάστες και ζουν σαν προύχοντες, με χρήμα άφθονο που τους παρέχεται σε συνεργασία κυβέρνησης και ξένων δυνάμεων, δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά, σε κυβερνητικά και Ευρωπαϊκά κλιμάκια.

Αν θέλουμε να μάθουμε γιατί η Ηθική των ελλήνων έχει αλλάξει και αυξάνονται οι βιασμοί, ανδρών και γυναικών παρά φύση ή κατά φύση, από ανθρώπους που δηλώνουν μέλη της προστατευόμενης κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά, στον περίγυρο του Πρωθυπουργού.

Αν θέλουμε να μάθουμε γιατί ακολουθείται η ασυνάρτητη πολιτική οριζόντιου εγκλεισμού των ελλήνων και η εισπρακτική τακτική της νόρμας του μισού εκατομμυρίου προστίμων ημερησίως, (περίπου 180.000.000 ευρώ πρόστιμα έχουν επιβληθεί σε ένα χρόνο), δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά, στη διορισμένη ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας.

Αν θέλουμε να μάθουμε γιατί απαγορεύθηκε η αναλογική έκφραση της άλλης άποψης, από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, στα θέματα της COVID 19 και του περιορισμού των Συνταγματικών δικαιωμάτων μας, δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά, στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και στους κωδικούς κάποιων προϋπολογισμών.

Αν θέλουμε να μάθουμε γιατί, με νόμο, καταργείται η ελεύθερη πλειοψηφική εκλογή των Προέδρων των κοινοτήτων και επιβάλλεται ο διορισμός των ανθρώπων του κομματικού δημάρχου, δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά, στο νόμο που θα ψηφίσει σε λίγες ημέρες ο λόχος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με εντολή Πρωθυπουργού.

Να κοιτάξουμε ψηλά και να δούμε τον Κυρ. Μητσοτάκη. Έναν πρωθυπουργό που περιφρονεί βασικά στοιχεία πολιτικής ηθικής. Που διαγράφει την ιστορία κορυφαίων κομματικών στελεχών. Που μετατρέπει αιρετούς Υπουργούς σε υπηρέτες διορισμένων συνεργατών του. Που καθιστά τους Νεοδημοκράτες Βουλευτές συνενόχους αντιλαϊκών αποφάσεων. Που με σταθερά βήματα αλλοιώνει την ψυχή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο Προεδρεύει.

Ενός Μητσοτάκη που φέρνει στελέχη και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας με την πλάτη στον τοίχο, δημιουργώντας φυγόκεντρες τάσεις στον χώρο των οπαδών και προϋποθέσεις συγκρότησης νέων κομμάτων με πατριωτικό και φιλολαϊκό αφήγημα. Κομμάτων που έρχονται για να εκφράσουν την οργή, την απογοήτευση, την τιμωριτική διάθεση… όχι όμως και την  Πίστη στην Αποστολή και το Μέλλον του Ελληνισμού.  

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν