Τι έκανες στον πόλεμο μπαμπά;

118

Από το facebook της   Μαρία Μπαϊραχτάρη

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν σου αρέσει αυτή η εικόνα δημοκράτη μου.

Καιρός να αντιληφθείς κι εσύ όμως ότι υπεύθυνος για την εικόνα αυτή που δείχνει τον ανθό της Ελλάδας να βρίσκεται σε πλήρη αντίφαση με οτιδήποτε ελληνικό, είσαι εσύ.

Εσύ με την αστική σου ευγένεια, τους δημοκρατικούς σου τρόπους, τις επιλογές και τις προτεραιότητες σου.

Αυτά τα παιδιά δεν φύτρωσαν στα χωράφια.

Βγήκαν από τα φυτώρια του υπουργείου Απαιδείας.

Όσα γλίτωσαν το μυαλό και την ψυχή τους κατά την δευτεροβάθμιά τους εκπαίδευση, το έκαψαν εντελώς στα πανεπιστήμια της χώρας που προάγουν τον πολιτισμό τρομάρα τους.

Όταν έβλεπες από τα σχολικά βιβλία να αφαιρούνται πολυγραφότατες διάνοιες με εθνικό πρόσημο στην γραφή τους και να αντικαθίστανται από δευτεροτρίτους αριστερούς και αριστερίζοντες δεν μίλησες.

Όταν κατακρεούργησαν την γλώσσα με το μονοτονικό και πέταξαν στα σκουπίδια την σχολική ποδιά για να σε εξευρωπαΐσουν το βούλωσες.

Όταν κατάργησαν στα βιβλία της ιστορίας την αλήθεια, μέχρι που βάφτισαν την ιστορία της Ρωμιοσύνης μεσαιωνική ιστορία, κοιμόσουν ύπνο βαθύ.

Όταν το μάθημα των θρησκευτικών το μετέτρεψαν σε παλιοφυλλάδα, απλώς σταυροκοπήθηκες.

Η μάχη του Ελληνισμού δεν χάθηκε στο πεζοδρόμιο αλλά στο θρανίο.

Εκεί που εσύ μάλωνες με την φιλόλογο που δεν έβαλε στον γιόκα σου 20 αλλά δεν μάλωσες ποτέ που του γέμιζε το μυαλό κομμουνιστικά αφηγήματα.

Η δική σου εγκληματική ανοχή δημιούργησε αυτό το ανθελληνικό μένος.

Εσύ ψήφιζες τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και όλα τα σταλινικού τύπου μεταλλαγμένα του Ρήγα.

Το κριτήριο σου για την ψήφο σου ήταν πάντα η επιδοματική πολιτική, η φορολογία και το “λεφτά υπάρχουν”

Υπήρχαν δεν υπήρχαν λεφτά, το υπουργείο Απαιδείας χάρασσε αντεθνική πολιτική εφόσον οι πολιτικοί βάφτισαν τους κατσαπλιάδες εθνική αντίσταση και η δεξιούλα τίμησε τους αγώνες της για να “επέλθει η λήθη”

Φέτος με την τηλεκπαίδευση έμαθα ότι τα παιδιά μου και αρκετά άλλα, έστησαν καβγά στο μάθημα της γεωγραφίας επειδή στο βιβλίο τους αναφέρει τα Σκόπια με το δικό μας όνομα, μάλωσαν με την φιλόλογο στο μάθημα της Ιλιάδας γιατί στα πλαίσια της αποηρωοποίησης ο Αχιλλέας δεν έπρεπε να αντιδράσει απέναντι στην εξουσία του αρχιστράτηγου Αγαμέμνονος κι ας είχε δίκιο, έμαθα ότι τρόλαραν μέχρι αηδίας την άλλη φιλόλογο που προσπάθησε να τα πείσει ότι πρέπει να σεβόμαστε τα υπόλοιπα 69 φύλα που δημιουργήθηκαν, έμαθα ότι κόλλησαν την καθηγήτρια στον τοίχο όταν βάφτισε ορθοπολιτικά τους παράνομους μετανάστες ως πρόσφυγες και πολλά άλλα.

Κυρίως έμαθα όμως ότι τα παιδιά αν μάθουν την αλήθεια χτίζουν επιχειρηματολογία και δεν είναι πρόβατα στα χέρια κάθε ινστρούχτορα.

Εσύ τι έμαθες φέτος;

Καμάρωσε λοιπόν το δημιούργημα σου!

Ο ένοχος είσαι εσύ φίλε μου.