Προβολή της Κορίνθου και των κρασιών της Νεμέας στη Σουηδία

91

Το  κρασί της Νεμέας, η παραδοσιακή μας κουζίνα, αλλά και το φυσικό κάλλος του Νομού Κορίνθου, έχουν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του  έγκριτου σουηδικού online Περιοδικού COUNTRYSMART, όπως και στο αντίστοιχο έντυπο ετήσιο περιοδικό πολυτελείας, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται  για εξαιρετική προβολή, που προέκυψε  σε συνέχεια ταξιδιού εξοικείωσης, που οργάνωσε ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας  (24 έως 28/09/2019)  σε Αθήνα, Λουτράκι, Κόρινθο, Βραχάτι Κορινθία και Νεμέα με σκοπό την προβολή  προορισμών που συνδυάζουν την γαστρονομία, τον ιαματικό τουρισμό αλλά και της φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν τόσο οι ιδιοκτήτες Kristina Fröling και Lars Ottoson του περιοδικού, όσο και συνεργάτες του δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολύ  ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία.

Το συγκεκριμένο 20σέλιδο  αφιέρωμα για τους προαναφερόμενους προορισμούς, συγκέντρωσε  πάνω από 1,8 εκ. Viewsκαι  φιλοξενείται στο σύνδεσμο: http://online.flipbuilder.com/evvb/aglq/mobile/index.html σελ. 34 έως και 53.

Η μεγάλη αναγνωσιμότητα του θέματος, αλλά και η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του περιοδικού, να εντάξουν ένα  απόσπασμα (7) σελίδων, από το Online αφιέρωμα του 2019, στην πολυτελή ετήσια έκδοση των 238 σελίδων, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία φέτος και η οποία  κυκλοφόρησε τέλος Φεβρουαρίου 2021.

ΠΗΓΗ: ISTHMOS.GR