Πορεία στην Αθήνα χωρίς κανένα υγειονομικό μέτρο. Νεολαία Σύριζα-ΚΕΕΡΦΑ-Πακιστανοί-Σομαλοί-Καμερουνέζοι-ΛΟΑΤΚΙ κλπ συγγενείς.

678
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος….

Σε λίγες ημέρες θα βγουν πάλι στο γυαλί οι Υπουργοί και οι ειδικοί, να μας κουνήσουν το δάχτυλο. Να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και να μας εξηγούν τους «δείκτες» και τις νέες «κρίσιμες-επόμενες 2 εβδομάδες». Θα μας ανακοινώσουν και νέα «έξυπνα» ή αυστηρά μέτρα. Θα μας μιλήσουν πάλι για ατομική ευθύνη και όλα αυτά που ακούμε εδώ και μήνες.

Φυσικά δεν μας πουν ποτέ ότι είναι ανίκανοι-ανήμποροι να σταματήσουν το αριστερό παρακράτος που τους χορεύει μια χαρά στο ταψί. Τα υγειονομικά (και όχι μόνο)μέτρα ισχύουν για όλους σε αυτό το κράτος, εκτός από όσους ανήκουν στον αριστερό χώρο, στις δεκάδες συνιστώσες του, σε κομμουνιστές και κομμουνισμένους.  Όλοι αυτοί τυγχάνουν μια ιδιαίτερης ασυλίας με οποιαδήποτε Κυβέρνηση. Είναι οι ίδιοι που κάνουν όποια συγκέντρωση γουστάρουν και για όποιο λόγο γουστάρουν. Είναι οι μοναδικοί που εδώ και δεκαετίες προαναγγέλλουν και πραγματοποιούν αντί-συγκεντρώσεις (πράγμα που απαγορεύεται ρητά από το νόμο) και παράλληλα η ηγεσία της Αστυνομίας (που υποτίθεται τηρεί το νόμο) όχι μόνο δεν τις απαγορεύει, αλλά τους φυλάει και τους συνοδεύει κιόλας, ενάντια σε νόμιμες (αδειοδοτημένες) συγκεντρώσεις.

Είναι οι ίδιοι τώρα που γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα υγειονομικά μέτρα, τον Κυρ.Μητσοτάκη και όλους τους Υπουργούς του. Γράφουν στο ίδιο σημείο και την υγεία εκατομμύρια άλλων Ελλήνων που καρτερικά τηρούν κάποια μέτρα, ώστε να επανέλθει η κανονικότητά. Είναι οι ίδιοι φυσικά που θα κάνουν ξανά συγκέντρωση όταν τα υγειονομικά μέτρα γίνουν πάλι πιο αυστηρά, ακριβώς επειδή αυτοί (οι αριστεροί και οι κομμουνισμένοι) διασπείρουν τον ιό, όπως εδώ και δεκαετίες έχουν μάθει να διασπείρουν και τον ανίατο ίο της παράνοιάς τους. Άλλωστε ο σουρεαλισμός και η παράνοια έχουν βρει καταφύγιο στη τελευταία Σοβετία της Ευρώπης. Χρυσοχοείδη-Χαρδαλιά-Κικίλια που είναι η ατομική σας ευθύνη;

Οι φωτογραφίες αφιερώνονται: α) στον Κυρ.Μητσοτάκη β) στους αρμόδιους για τη χάραξη και τήρηση των υγειονομικών μέτρων γ) στη μουγγή κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ δ) στη μουγγή αντιπολίτευση (ΚΙΝΑΛ κλπ) ε) στους ισαποστάκηδες στ) σε όσους ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχει κράτος δικαίου σε αυτή τη χώρα (αυτό ήταν το ανέκδοτο του άρθρου) ζ) σε όσους ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχουν ΜΜΕ που τηρούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας η) σε όσους ακόμα ζουν στο συννεφάκι τους και πιστεύουν ότι κάτι θα αλλάξει σε αυτή τη χώρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι την 25η Μαρτίου η ηγεσία του Κράτους και τα αρμόδια Υπουργεία θα είναι πολύ αυστηρά, όσο αφορά όσους τολμήσουν να φέρουν Ελληνικές σημαίες.

Γιατί ως γνωστό (κατά τας γραφάς των golden-δημοσιογράφων) η Ελληνική Σημαία- οι Εθνικές εορτές, είναι οι υπερ-μεταδότες του φονικού ιού της Εθνικοφροσύνης και της Πατριδολατρίας. Δεν μας κάνει εντύπωση που η συμπεριφορά του Κράτους έναντι των Πατριωτών μοιάζει με τη συμπεριφορά του Βρυκόλακα όταν βγαίνει το Φώς; Άλλωστε το παρατσούκλι ενός τέως ηγέτη και συγγενικού πρόσωπου κορυφαίου πολιτειακού παράγοντα της χώρας ήταν «Δρακουμέλ». Τυχαίο;

Υ.Γ. Η πορεία έγινε χθες 21 Μαρτίου 2021.