Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

124

Γράφει η Θέκλα Μεταξά….ερευνήτρια-αστρολόγος…

Στις 4 Μαρτίου και ώρα  5.18 π.μ. ο Άρης αφήνει τον «άβολο» αστερισμό του Ταύρου και μπαίνει στους Διδύμους, όπου με λίγη προσπάθεια, θα μπορέσει να ανακτήσει την πύρινη ορμή και αποφασιστικότητα του.

Ο Άρης είναι ορμητικός, βιαστικός, δεν γνωρίζει εμπόδια. Στο ζώδιο των Διδύμων, προτρέπει τις φωνές που σιωπούν, να αρχίσουν να μιλούν με θάρρος. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε ένα πλήθος από συζητήσεις, γύρω από τα καυτά θέματα των ημερών, όποια κι αν είναι αυτά.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, βλέπουμε ότι υπάρχει ένας καταιγισμός από αποκαλύψεις, για θέματα που προκαλούν τόσο την συμπόνια για τα θύματα, όσο και την οργή για τους θύτες. Σκεφτείτε λοιπόν πόσα ακόμα μυστικά θα αποκαλυφθούν, με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτά που έχουμε μάθει, είναι μόνο η αρχή. Όσα ακολουθήσουν θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν πιστευτά. Κι όμως, θα είναι αλήθεια.

Την ώρα που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων, οι ακμές των οίκων θα βρίσκονται σε σταθερά ζώδια, δηλαδή, τα θέματα που θα αποκαλύπτονται θα έχουν κάποια χρονική διάρκεια. Ο Άρης θα χτυπάει με αντίθεση το Μεσουράνημα, η Σελήνη θα έχει τετράγωνη όψη τόσο με τον Ερμή, όσο και με τον Δία, ο Ουρανός θα τετραγωνίζει τον ωροσκόπο, και ο Ποσειδώνας τους Δεσμούς της Σελήνης.

Αυτά που θα έρχονται στο φως, θα είναι πέραν κάθε φαντασίας. Δεν θα αφορούν μόνο την Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες. Θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε πως η παιδεραστία, η κακοποίηση, ο εκφυλισμός, δεν είναι απλά εγκλήματα, είναι τρόπος ζωής. Η βρώμα από την σήψη θα απλωθεί παντού. Η επίσημη πληροφόρηση όμως θα είναι και πάλι παραπλανητική.

Κοντά στον Άρη θα βρίσκονται 4 αστέρια. Τα δυο από αυτά θα είναι ο Άτλας και η Πλειόνη. Ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στον Ουρανό, ο Άτλας και η Πλειόνη, γονείς των Πλειάδων, δείχνουν πως είναι διατεθειμένοι να  «παράγουν», να «γονιμοποιούν», να «προσφέρουν». Το έργο που θα παραχθεί, δεν θα πάει χαμένο.

Κοντά στη Σελήνη, το αστέρι ZUBEN HAKRABI, του αστερισμού του Ζυγού, που σχετίζεται με τον Σκορπιό, αναφέρεται στην Αστραία της μυθιστορίας μας, την κόρη του Δία και της Θέμιδος. Η Θέμις είναι η θεά της Δικαιοσύνης, και σ’αυτήν την περίπτωση, οι τιμωρίες θα είναι σκληρές.

Κοντά στο Μεσουράνημα, θα βρίσκεται το αστέρι TOLIMAN, που συμβολίζει το στείρο πείσμα, την εκδίκηση, την αγάπη για τα όπλα, τα δυνατά πάθη, και συχνά συνδέεται με τα δηλητήρια. Φαίνεται πως η εξουσία δεν θα έχει καμμιά πρόθεση να αλλάξει τακτική.

Αναζήτησα τον αστεροειδή ΕΣΤΙΑ, εκείνη την θεά που προστατεύει το σπίτι, την οικογένεια, την οικογενειακή γαλήνη, που φέρνει την ισορροπία και την αρμονία. Την βρήκα στην ουρά του αστερισμού του Λέοντα, κοντά στο αστέρι DENEBOLA, που σχετίζεται και με τον αστερισμό της Παρθένου. Και χάρηκα. Η έρευνα δεν πήγε χαμένη. Αυτό το αστέρι δίνει ένα μήνυμα, γιατί συμβολίζει τον «δικαστή» ή τον «ηγέτη που έρχεται». Στις 4 Μαρτίου θα βρίσκεται κάπου μέσα στον 7ο οίκο, τον οίκο των φανερών εχθρών.

Να λοιπόν που τίποτα δεν έχει χαθεί, τίποτα δεν έχει τελειώσει, το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί ακόμα. Τα πάντα εξελίσσονται και μεταβάλλονται.