Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας ενίσχυσαν με  18.000 Έλληνες γιατρούς τις χώρες της Ευρώπης κ.α.

399

Έδιωξαν από την Ελλάδα 18.000 γιατρούς (με την πολιτική τους) και τώρα τολμούν να κατηγορούν τους υπόλοιπους γιατί δεν τρέχουν στο τηλεοπτικό τους κάλεσμα να πλαισιώσουν τις μονάδες νοσηλείας COVID -19 που φτιάχνουν «στο πόδι» για να διασωθούν από την κατακραυγή του κόσμου.

Σπούδασαν οι νέοι μας με χρήματα του κράτους και των γονέων τους και οι κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα τους έστειλαν να βρουν δουλειά στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Σουηδία, την Ελβετία και αλλού.

Δαπανήσαμε περισσότερα από 18 δις και φτιάξαμε τους γιατρούς που στείλαμε να ενισχύσουν, τις χώρες του βορρά που μας εκμεταλλεύονται. Ποιοι, εμείς η φτωχοέλληνες!

Τώρα που τους χρειαζόμαστε, δεν τους έχουμε και έρχεται ο Κικίλιας, αγαπημένος υπουργός του Κυρ. Μητσοτάκη, να απειλεί όσους παρέμειναν ότι θα τους επιστρατεύσει, κατηγορώντας τους ότι δεν έχουν ευαισθησία έναντι της κοινωνίας. Και δεν βρέθηκε ένα δημοσιογραφικό (φτωχοταϊσμένο) παπαγαλάκι τους να ρωτήσει δημόσια «Γιατί δεν προγραμματίσατε εγκαίρως μια πρόσκληση με ένα αξιοπρεπή μισθό, ώστε να προκαλέσετε ένα κύμα επιστροφής των ειδικών γιατρών στην πατρίδα»;

Και σταματώ, για σήμερα εδώ, ρωτώντας: «Γιατί δεν αποκαλύπτετε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης αρνείται τις μόνιμες προσλήψεις ιατρών και κάνει διορισμούς με συμβάσεις ορισμένου χρόνου γιατί του το έχει απαγορεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση»;

Π.Ι.Δ.