Βανδαλισμοί στη Πάτρα από αντιεξουσιαστές

140

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και συνολικά 5 συλλήψεις από ομάδα ατόμων που περίπου στις 3 τα ξημερώματα της 28 Μαρτίου 2021,  κατηγορούνται ότι προκάλεσαν βανδαλισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Κάστρου και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Από τους 5 συλληφθέντες οι 4 είναι ανήλικοι και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών. Όπως πληροφορείται το tempo24 ομάδα 8 ατόμων μεταξύ των οποίων και οι 5 συλληφθέντες ξεκίνησαν από την Πλατεία Όλγας όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Κάστρου όπου και επιδόθηκαν σε φθορές σπάζοντας κάδους απορριμμάτων, ζαρντινιέρες και το παρ μπριζ ενός αυτοκινήτου.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να συλλάβουν τους 5 κοντά κοντά στα Ταμπάχανα.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Tempo24.news, εξετάζεται το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με τους ελέγχους που έχει ξεκινήσει η αστυνομία στον χώρο προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός που παρατηρείται κάθε απόγευμα και βράδυ.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: https://tempo24.news