Αφέθηκε ελεύθερος ο αλλοδαπός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης στην Ηλεία

249

«Πρέπει να φτάσουμε σε σημείο να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας;», αναρωτιέται ο αδελφός της.

Την οργή και την αγανάκτησή του εξέφρασε στην κάμερα του STAR και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Γκελντή, ο αδελφός της 11χρονης που φέρεται να υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό εργάτη γης πριν δύο χρόνια σε χωριό του Δήμου Πύργου.

Ο ίδιος ήταν που κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό, ωστόσο το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος – που αρνείται όλες τις κατηγορίες – αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη Τετάρτη τον έκανε να ξεσπάσει τόσο κατά της δικαιοσύνης, όσο και κατά του αλλοδαπού, τονίζοντας πως αν επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του. 

«Νόμιζα ότι υπάρχει δικαιοσύνη…»

Ο αδελφός της 11χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μεταξύ άλλων δήλωσε πως η αδελφή του είναι φοβισμένη και πεσμένη ψυχολογικά ενώ αποκάλυψε και ένα παλαιότερο περιστατικό στο χωριό, όταν οι κάτοικοι ανακάλυψαν σε κινητό αλλοδαπών φωτογραφίες κοριτσιών της περιοχής.

¨Θεώρησα σωστό να ενημερώσω τις Αρχές αλλά όπως αποδείχτηκε δικαιοσύνη δεν υπάρχει και άνθρωποι που προσεγγίζουν ανήλικα κορίτσια, ανώμαλοι, είναι έξω. Είμαι 26 ετών και δε μπορώ να το καταλάβω. Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη… Κακώς αυτοί οι άνθρωποι είναι έξω, θα έπρεπε να τιμωρηθούν και γι’ αυτό υπάρχουν οι Αρχές και οι Εισαγγελείς, για να είναι μέσα οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα.

Η αδελφή μου είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά γιατί ξέρει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι έξω αυτή τη στιγμή και νιώθει φόβο. Τι έπρεπε να κάνουμε, να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας; Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε όπως φαίνεται. Πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο; Η αδελφή μου αυτή τη στιγμή συνεχίζει το σχολείο της. Αύριο, μεθαύριο θα βγει έξω να παίξει. Τι θα γίνει με αυτό το θέμα; Θα εισβάλλει πάλι ο ίδιος, θα βάλει κάποιον άλλον να την προσεγγίσει;¨ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : https://www.patrisnews.com