Ο Άδωνις Γεωργιάδης από σήμερα αναβαθμίζεται σε ταβερνιάρη, με ειδικότητα τις σουπιές γιαχνί και το Σαλονικιώτικο πατσά

255

Εστιάτορας από τη Θεσσαλονίκη, παρέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη τα κλειδιά της επιχείρησης του. Δεν ξέρουμε φυσικά εάν ο Υπουργός τα παρέλαβε «με ευχαρίστηση» όπως είχε δηλώσει ότι θα κάνει.

Μαζί με τα κλειδιά του παρέδωσε και το κωδικό του συναγερμού, τις 2 συνταγές που αναφέρονται στο τίτλο, που ήταν οι σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και οδηγίες που θα βρει τα υπόλοιπα πράγματα του μαγαζιού.

Τα υπόλοιπα πράγματα όμως που αναφέρει ο μαγαζάτορας στο σημείωμα του είναι χρέη και λογαριασμοί και πλήθος άλλων καταστροφές (ληγμένα τρόφιμα-εξώσεις κλπ) που έχει φέρει στην επιχείρησή του η διαχείριση της κατάστασης για τον κλάδο της εστίασης, από τη Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε αναλυτικά  εδώ το τι γράφει και πως αναλύει, σε πραγματικούς αριθμούς και όχι σε Κυβερνητικά ευχολόγια, το δράμα των καταστηματαρχών η  ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης που τελειώνει ως εξής:

“Υ.Γ. Θερμή παράκληση να κατανοήσετε κι εσείς, σας παρακαλώ, το μερίδιο του φορτίου που θα πάρετε από το κακό που βρήκε τη χώρα, όπως έκανα εγώ τόσο καιρό, και αν που και που ακούτε και καμία σαχλαμάρα από τους ειδικούς της κυβέρνησης, δώστε τόπο στην οργή… έτσι και αλλιώς από εδώ και στο εξής ταβερνιάρης θα είστε!

Κύριε Υπουργέ, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 2/2/2021

Με εκτίμηση,

Συντονιστική Επιτροπή «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης»”