ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ-ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

141

Γράφει η Θέκλα-Μεταξά…ερευνήτρια και αστρολόγος….

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, νέες προοπτικές, νέες ιδέες, νέες δραστηριότητες. Στις 11 Φεβρουαρίου έχουμε νέα Σελήνη στις 23 μοίρες του Υδροχόου. Εγώ όμως βλέπω ότι τα νέα ξεκινήματα έχουν ήδη γίνει, μόνο που δεν είναι ακόμα ορατά από πολύ κόσμο.

 

Στις 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που η Σελήνη ξεκινάει τη νέα πορεία της, θα έχουμε τον Ωροσκόπο στις 02 μοίρες του Ζυγού, και το Μεσουράνημα στις 02 μοίρες του Καρκίνου. Θα υπάρχει μια πολυαστρία στον 5ο οίκο. Η πολυαστρία θα αποτελείται από 6 πλανήτες στον αστερισμό του Υδροχόου. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και στους 5 από τους 6 αυτούς πλανήτες. Υπάρχουν και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες όψεις, που μας οδηγούν σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Το σκηνικό ολοκληρώνεται στις 27 Φεβρουαρίου όπου θα έχουμε Πανσέληνο, με την Σελήνη στην Παρθένο, και τον Ήλιο στους Ιχθύες.

Στις 13 Φεβρουαρίου, ολοκληρώνεται η συζυγία ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Κάτι γεννιέται, κάτι νέο, ίσως μια ελπίδα, ίσως μια ιδέα, ίσως μια ενέργεια, κάτι που θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

Είναι πιθανόν, κάποιο «επεισόδιο» να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Νέα Σελήνη και στην Πανσέληνο. Εντός του Φεβρουαρίου.

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Δία και στον Κρόνο, στις δυνάμεις του Φωτός και στις δυνάμεις του σκότους, δυναμώνει. Στη μάχη έχει μπει τώρα και ο Ουρανός, μαζί με τον Άρη. Κατά τη στιγμή της Νέας Σελήνης, η πολυαστρία στον Υδροχόο, σαφώς είναι υπέρ του Φωτός και αυτό διότι, παρ’ όλο που αστρολογικά ο Υδροχόος έχει κυβερνήτη τον Κρόνο, ιστορικά συμβολίζει τον Γανυμήδη, για τον οποίον είχα μιλήσει παλιότερα, αγαπημένο και σύμμαχο του Διός.

Η πολυαστρία προμηνύει μια σκληρή αντίδραση που θα φέρει την «εξουσία» σε πολύ δύσκολη θέση. Ο φόβος που έχει απλωθεί στον λαό, θα λειτουργήσει σαν επιδημία, που θα πλήξει την κάθε μορφής εξουσία.

Τα αστέρια που θα κοσμούν το στερέωμα την ώρα που η Σελήνη θα ξεκινάει τη νέα πορεία της, θα βρίσκονται από την 6η έως την 23η μοίρα του Υδροχόου.  Θα επηρεάζονται από τους αστερισμούς του Δράκου, του Υδροχόου, του Δελφινιού και του Αιγόκερου. Θα σταθώ σε δυο από αυτά τα αστέρια. Το ένα από αυτά θα βρίσκεται κοντά στον Ερμή, ονομάζεται ROTANEV, και ανήκει στον αστερισμό του Δελφινιού. Το Δελφίνι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον Απόλλωνα. Κοντά του θα έχει το αστέρι SUALOCIN. Προσπαθήστε να διαβάσετε αυτές τις 2 λέξεις ανάποδα. Θα δείτε ότι η πρώτη μας δίνει τη λέξη VENATOR, από το VENUS(Αφροδίτη), και η δεύτερη τη λέξη NICOLAUS (Νικόλαος). Τι σημαίνει αυτό; Τι σημασία μπορεί να έχει; Μήπως ότι ο πολυμήχανος και πολυπράγμων Ερμής, θα έχει δυο όψεις; Μήπως ότι εκείνα που φαίνονται κρύβουν και κάτι άλλο στο παρασκήνιο; Το έχω ξαναπεί πολλές φορές: δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Το άλλο αστέρι ανήκει σε έναν ελάχιστα γνωστό αστερισμό, τον αστερισμό EQUULEUS (Ιππάριον), που βρίσκεται κοντά στον αστερισμό του Πήγασου, και που βρισκόταν μαζί με τον Ουρανό, στις 11/09/2001, τότε που οι εκρήξεις (καθόλου τυχαίες) γκρέμιζαν τους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ. Μικρό αλλά με ένταση.

Τα μεγάλα γεγονότα του ουρανού, καθρεφτίζουν τα μεγάλα γεγονότα που διαδραματίζονται στη γη.