Ας (ξανά)θυμηθούμε γιατί η Μακεδονία είναι το πιο ακριβό «φιλέτο» του κόσμου.

873

Οι αγώνες για τη Μακεδονία είναι διαχρονικοί. Ποτάμια αίματος έχουν χυθεί για να παραμείνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όπως ακριβώς προστάζει η Ιστορία της.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Ήρωες όπως ο Παύλος Μελάς, ο Τέλος Άγρας και άλλοι εμπνέουν ακόμα τους σύγχρονους Μακεδονομάχους. Η Παγκοσμιοποίηση ορέγεται τη γη του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου και σοβαρά πολιτικά παιχνίδια παίζονται στη πλάτη της Μακεδονίας. Ακόμα και οι εσωτερικοί Ελληνόφωνοι εχθροί-Εφιάλτες, που με τον πιο ειδεχθή τρόπο

εξόντωναν Έλληνες και προχωρούσαν σε παιδομαζώματα, ήθελαν και αυτοί να προσφέρουν τη Μακεδονία στο πιάτο σε εξωτερική δύναμη.

Μέσα από το Εθνικό φρόνημα όμως που αναπτύσσεται, μαζί με το κύμα αντίστασης, καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι η Γη των Μακεδόνων είναι το πιο πλούσιο «φιλέτο» στο πλανήτη μας, λόγω των ορυκτών που υπάρχουν ακόμα ανεκμετάλλευτα στο υπέδαφος. Αυτονόητο είναι στους ξένοι να τους έρχεται φτηνότερα να εξαγοράσουν Έλληνες πολιτικούς και Κυβερνήσεις για να υπογράφουν «ΠΡΈΣΠΕΣ» ή να «σέβονται» το πατσαβούρι που ονομάζουν «Συμφωνία των Πρεσπών».

Τετράκις εκατομμύρια δολάρια (ναι σωστά διαβάσατε- δεν είναι λάθος το νούμερο. Είναι μάλλον μικρό!) «κοιμούνται» στο υπέδαφος και περιμένουν τους Παγκόσμιους λήσταρχους να τα αρπάξουν είναι εδώ και χρόνια στη δημοσιότητα οι έρευνες. Φυσικά το να αναμένουμε κάποια Ελληνική Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης να σηκώσει ανάστημα, να εκμεταλλευτεί ή να συν-εκμεταλλευτεί (που είναι και το πιο ρεαλιστικό σενάριο) ορυκτά ή κοιτάσματα προς όφελος των Ελλήνων, ούτε λόγος στον ορίζοντα.

Διαβάστε αναλυτικά την έρευνα εδώ και διαπιστώστε το πλούτο της Μακεδονίας και πως «Εθνάρχες» σταματούσαν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε και μια έρευνα του Επαμεινώνδα Πανά, όπως δημοσιεύθηκε στον http://koinosparanomastis.blogspot.