ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Γιατί η ΕΛΑΣ βγήκε στους δρόμους και κάνει αυξημένους ελέγχους για μέτρα προστασίας

85

Μετά από νέες “σκληρότερες εντολές”, περιπολικά και εποχούμενοι σε μηχανές, έκαναν την παρουσία τους εντονότερη, στο Ναύπλιο και στο Άργος.

Οι έλεγχοι αυξήθηκαν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατόπιν εντολής που δόθηκε λόγω “επιμονής” στην εμφάνιση κρουσμάτων και στην παραμονή νοσηλευομένων σε υψηλό, για την Περιφερειακή Ενότητα, αριθμό.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ νοσηλεύονται (χθες) για COVID -19, στο Γ.Ν. Άργους 6 ασθενείς και στο Γ.Ν. Ναυπλίου 1.

Το σύνολο των νοσηλευομένων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι 46, εκ των οποίων οι 6 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας {προερχόμενοι από την Π.Ε. Κορινθίας (4) και Μεσσηνίας (2)}.

Τα διαγνωσμένα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (χθες) ήσαν 44 και εντοπίσθηκαν κατά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

Αργολίδα: 6

Αρκαδία: 2

Κορινθία: 19

Λακωνία: 14 και

Μεσσηνία 3

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διενεργήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από δημόσιες μονάδες υγείας περισσότερα των 2.000 rapid test και διετέθησαν για προσωπική –ιδιωτική χρήση από την εταιρεία ARATOS MEDICA και φαρμακεία της περιοχής 111 ατομικές μονάδες test αντισωμάτων προσωπικής χρήσης.