“Τους γαμ@@@με” Τέως  Δήμαρχος το είπε live στο Δ.Σ. (video)

243

“Τους γα@@@@με” ανέκραξε όλο χαρά ο έμπειρος αυτοδιοικητικός κατά την διάρκεια τηλεμετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του! Μόνο, που του είχε διαφύγει μια …λεπτομέρεια. Το μικρόφωνο του υπολογιστή είχε ξεχαστεί ανοικτό.

Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Καραπάνο. Διαβάστε τι γράφει το aixmi-news.gr από όπου δανειστήκαμε το video και την είδηση 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ

Αλαλάζοντας ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος μετά τη “νίκη” του συνδυασμού του στη σημερινή συνεδρίαση για το τεχνικό πρόγραμμα (θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση) ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο και άρχισε τα τηλέφωνα για να μεταφέρει το μήνυμα.

“Τους… γαμή….με” φώναζε εις επήκοον όλων των συμμετεχόντων στην συνεδρίαση που δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Δημάρχου Κώστα Λύρου που είπε ότι είναι ντροπή για έναν Δήμαρχο που διοίκησε επί πέντε χρόνια τον Δήμο να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο. Επίσης κλείνοντας την συνεδρίαση ο πρόεδρος Γ. Τσώλος είπε ότι «είναι λυπηρό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών και δεν είναι κανείς άμοιρος ευθυνών όταν είμαστε με κάποιους ανθρώπους με ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν ο κ. Λύρος είναι καλός Δήμαρχος, η ιστορία θα δείξει. Είναι όμως καλός άνθρωπος και χαίρομαι που είμαι κάτω από αυτόν».  

ΠΗΓΗ: https://boreiaileia.

Το «πολεμικό» κλίμα είναι τεταμένο από ότι φαίνεται γενικά, στο Δ.Σ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Μπορείτε να δείτε video και  εδω με σκηνές απείρου κάλλους και εκφράσεις όπως «μπανιέρα» κλπ…