Μηνύει ο ένας τον άλλον. Διοικητής και παθολόγοι Νοσοκομείου στα «κάγκελα»

483
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Ηλείας κος Χρήστος Χριστόπουλος, έχει υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά των παθολόγων του γενικού νοσοκομείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία οι γιατροί παίρνουν αναρρωτικές άδειες, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα, απλά και μόνο για να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της κλινικής και όλου του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση θα απαντήσουν οι γιατροί της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, στην… μήνυση που κατέθεσε εις βάρος τους, ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας, κατηγορώντας τους, ότι λαμβάνουν αναρρωτικές άδειες χωρίς να είναι ασθενείς, με σκοπό να προκαλέσουν πρόβλημα στη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας.

Η συνέχεια δυστυχώς για τους ασθενείς και τον κόσμο, όχι στους θαλάμους των νοσοκομείων, αλλά στο γραφείο του Εισαγγελέα. Προσπαθούμε να φανταστούμε πως θα συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας (και Νοσοκομείο covid) σε πνεύμα συνεργασίας. Οι παθολόγοι θυμίζουμε είναι και μια ειδικότητα ιδιαίτερα πιεσμένη τον καιρό του κορωνοίου.

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ και εδώ