Όλοι οι σταυροί ψηλότεροι από κυβερνητικά κτήρια πρέπει να αφαιρεθούν, διότι επισκιάζουν τα κρατικά ιδρύματα

303
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος….

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που διαβάσατε το τίτλο του άρθρου, θα με έχετε ήδη καταραστεί αρκετές φορές έως τώρα, μέχρι να αποφασίσετε (εάν δηλαδή το κάνετε) να δείτε τι ψυχικό τραύμα έπαθα με την έναρξη του 2021. Εάν δε, δεν είχαν σταματήσει οι εμβολιασμοί, πολλοί θα υποψιάζονταν ότι αυτός ο τίτλος είναι μια από τις παρενέργειες του εμβολίου, που προ-πλήρωσε και έτρεξε να αγοράσει ο κυρ-Μητσοτάκης και οι «ειδικοί» του, χωρίς ακόμα (τώρα που γράφεται αυτό το κείμενο) αυτό να έχει πάρει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.

Επίσης πιστεύω ότι αρκετοί ίσως, θα θεώρησαν την είδηση αυτή ως φυσική συνέχεια μιας ιδιότυπης Χριστιανομαχίας που έχει εκδηλώσει ο νυν Πρωθυπουργεύων μας εκ Βρυξελλών (αλλά και ο τέως φυσικά…μη ξεχνιόμαστε).

Για όσους λοιπόν δε το ξέρετε, ο τίτλος αφορά  το Κ.Κ.Κίνας, το οποίο αφαίρεσε περισσότερους από 900 σταυρούς από κρατικές εκκλησίες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και αυτό μόνο σε μια επαρχία (στην επαρχία Ανχουί).

Αυτά σύμφωνα με το Bitter Winter, περιοδικό για τη θρησκευτική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα.

ΔΙΩΓΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

«Όλα τα χριστιανικά σύμβολα έπρεπε να αφαιρεθούν ως μέρος μιας εκστρατείας καταστολής της κυβέρνησης», δήλωσε ένας κρατικός υπάλληλος στο Bitter Winter.

Επίσης από το 1999, το κινεζικό καθεστώς διατηρεί μια άλλη βίαιη καταστολή της πίστης: την εκστρατεία δίωξης  εναντίον των ασκούμενων του Φάλουν Γκονγκ.

Το Φάλουν Γκονγκ, ή αλλιώς Φάλουν Ντάφα, είναι μια αρχαία άσκηση καλλιέργειας του κινεζικού πολιτισμού, που βασίζεται στις αρχές αλήθεια, καλοσύνη και ανεκτικότητα.

Το ΚΚΚ, με τις επίσημες ιδεολογίες του ριζωμένες στον ολοκληρωτισμό και τον αθεϊσμό, απαιτεί από τα σημερινά και παλιότερα μέλη του κόμματος να μην πιστεύουν στις θρησκείες.

Οι νέοι μαθητές του εκπαιδευτικού συστήματος, που ελέγχεται από το ΚΚΚ, προειδοποιούνται επίσης να «μείνουν μακριά από τους Θεούς» αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να αποβληθούν από το σχολείο. Το κομμουνιστικό κόμμα στοχεύει επίσης σε ηλικιωμένους Θρησκευτικούς πιστούς απειλώντας να αφαιρέσει τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας εάν επιλέξουν να πιστέψουν σε θεούς.

Αναλυτικά για το τι γίνεται στην Κίνα, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει ο ολοκληρωτικός Κομμουνισμός στη Κίνα ή τι έκανε διαχρονικά ο κομμουνισμός ενάντια στο Χριστιανισμό;

Ο Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΑ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΡΜΗ”

Εγώ σας απαντώ απλά και ήρεμα…. Δείτε και θυμηθείτε….

  • Πάσχα 2020 στην Ελλάδα-Κυβερνητικές απαγορεύσεις
  • Αύγουστος 2020 στην Ελλάδα/ Ευαγγελισμός της Θεοτόκου- Κυβερνητικές απαγορεύσεις
  • Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά/Θεοφάνεια τώρα- Κυβερνητικές απαγορεύσεις.
  • Δηλώσεις-κινήσεις της εκλεκτού της Κυβέρνησης (και όλης της Βουλής), ΠτΔ.
ΙΕΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΡΕΚΑΣ-ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 1947

Σε όλα αυτά θυμηθείτε τις μηδενικές αντιδράσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας…..

Καλή χρονιά να έχουμε….αν και εδώ μπορώ ως επίλογο να γράψω κάτι που μου είπε ο υιός μου….

Το 2020 ήταν απλά το trailer της ταινίας- Το 2021 θα είναι η ταινία το πρώτο μέρος και συνεχίζεται (“to be continued”)  και το 2022 θα είναι το τέλος της ιστορίας (the end).