Το δημογραφικό. Η  αντικατάσταση πληθυσμού και η αντικατάσταση των παιδιών με ζώα συντροφιάς

578

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος…

Η εικόνα της οικογένειας Σπανούλη-Χαψονίδου με τα 6 παιδιά της με γεμίζει ανάμεικτα συναισθήματα.

Πιστεύω βάσιμα, όπως και πολλοί άλλοι,  ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδας μας, δεν είναι ούτε ο κορωνοϊός, ούτε το οικονομικό, ούτε καν αυτή η εδαφική ακεραιότητα, που ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι εδώ και δεκαετίες οι πολιτικοί που ψηφίζουμε, εάν θέλετε. Είναι η αντικατάσταση πληθυσμού που γίνεται με Ασιάτες και Αφρικανούς, από την οργανωμένη εγκληματική οργάνωση της Ε.Ε, του Ο.Η.Ε, της Ν.Τ.Π γενικά, με την ευγενική πάντα χορηγία των διαφόρων ιδρυμάτων soros-bill Gates-Rockefeller-Rothschild. Φυσικά τα όργανα που εκτελούν αυτό το έργο είναι οι πολιτικοί και οι διάφορες Μ.Κ.Ο ανά τον πλανήτη.

Επιδημίες και αρρώστιες περάσαμε ξανά, φτώχεια περάσαμε ξανά και πολλές φορές, γη κερδίσαμε και χάσαμε με αίμα. Όμως θυμίζω σε όσους το ξέχασαν ότι η Ελλάς σχεδόν διπλασιάστηκε σε πληθυσμό σε περιόδους μετά από πόλεμο. Μέσα σε ανέχεια και πείνα, οι οικογένειες έκαναν πολλά παιδιά, παρόλο που αγωνιούσαν για τη τροφή και άλλα υλικά αγαθά. Το ένστικτο της επιβίωσης του Έθνους και της Πατρίδας μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό, νικούσε το σκεπτικό της παροχής υλικών αγαθών.

Τώρα το μοτίβο των δυτικών κοινωνιών επιβάλλει τις πλούσιες ή μεσοαστικές οικογένειες να κάνουν ελάχιστα παιδιά και να τα «πλημμυρίζουν» υλικά αγαθά. Παράλληλα η νέα «μόδα» επιβάλλει να έχουν όλοι ένα ή αρκετά ζώα συντροφιάς. Κάτι που είναι πολύ καλό, όμως όχι να αποτελεί δικαιολογία για την «αντικατάσταση» των παιδιών με αυτά.

Ενώ λοιπόν αυτά συμβαίνουν στο Δυτικό κόσμο, το Ισλάμ αναπτύσσεται ραγδαία σε ανθρώπινο δυναμικό. Ενώ οι Έλληνες,  σύμφωνα με το στατιστικό χάρτη γεννήσεων φθίνουν συνεχώς, κράτη όπως η Τουρκία-το Πακιστάν και άλλα εχθρικά προς εμάς, ετοιμάζονται να μας καταπιούν στην κυριολεξία με 85.000.000 και 215.000.000 αντίστοιχα.

Περαστικά μας λοιπόν….

Φυσικά όσες χώρες θέλουν να μείνουν ζωντανές ακολουθούν τελείως διαφορετική πολιτική με μεγάλες παροχές στις οικογένειες που κάνουν παιδιά. Μια σύγκριση με την κοινωνική πολιτική της Ουγγαρίας θα πείσει και τον πλέον κακόπιστο ότι οι εγχώριοι πολιτικοί μας δεν νοιάζονται εάν θα χαθεί ο Έλληνας από την Ελλάδα. Μάλιστα εν μέσω lockdown δημιουργούν εντός της χώρας συνεχώς νέες Ισλαμικές δομές-πόλεις.

Κάντε παιδιά λοιπόν και μη σας νοιάζει εάν θα μπορέσετε να τα «χρυσώσετε» στη πορεία. Κάντε παιδιά και φυσικά μεγαλώστε τα μαζί με ζώα συντροφιάς γιατί τους κάνει πολύ μεγάλο καλό (όπως και στα ζωάκια). Κάντε παιδιά και μη φοβάστε για τη «καριέρα» και τη σιλουέτα σας οι κυρίες, ούτε για την «ησυχία» και τα οικογενειακά βάρη οι άντρες.

Ελπίζω να μην έχουμε αναγνώστες που πιστεύουν ότι το μοναδικό μοντέλο μιας οικογένειας, δεν μπορεί παρά να είναι άντρας-γυναίκα, γιατί τότε μάλλον διαβάζουν λάθος αρθρογράφο ή ιστολόγιο…

Όσο αντέχει η οικογένεια θα αντέχει και η Πατρίδα…

Υ.Γ. Προς υπενθύμιση σας επισυνάπτω τι έχει υπογράψει ο Τσίπρας (και δεν διαμαρτυρήθηκε, τότε ή τώρα, κανένα άλλο κόμμα) στο Μαρακές το 2018… Κάτι που είχα επισημάνει από τότε και είχα εκδώσει και μοιράσει δωρεάν ένα μικρό βιβλίο για να ενημερώσω για αυτή την Εθνική Προδοσία. (βάζω φωτογραφία  το πίνακα του περιβόητου Σύμφωνου του Μαρακές που δείχνει τι αποδέχτηκε ο τότε Πρωθυπουργεύων της Ελλάδας…φυσικά εάν κάποιος ασχοληθεί και διαβάσει αναλυτικά (άρθρο με άρθρο) θα δει ότι υπέγραψε τη ταφόπλακα της Ελλάδας.

Διαβάστε σχετικά πιο παλιές αναφορές : εδώ και εδώ