Ποιοί μόλυναν με τον SARS-COV-2 τους 38 εμβολιασμένους ηλικιωμένους του Γηροκομείου στο Μαρούσι;

121

Ο συνωστισμός των οικογενειών τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα δεν έφερε αύξηση διαγνώσεων της επιδημίας COVID -19, όπως μας είχαν τρομοκρατήσει οι κυβερνητικοί υπάλληλοι.

Αντιθέτως, στην αυστηρώς φυλασσόμενη δομή του Γηροκομείου στο Μαρούσι, δέκα ημέρες μετά τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων, τα κρούσματα κτύπησαν κόκκινο με θύματα 38 τρόφιμους και 10 εργαζόμενους, συν ότι άλλο ήθελε επακολουθήσει.

Ήδη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, 21 ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και άλλοι 4 είναι προς μεταφορά καθώς συνολικά κρίθηκε ότι 25 είναι οι τρόφιμοι που πρέπει να νοσηλευτούν.

Προφανώς και εκτέθηκαν λόγω αμέλειας κατά τον εμβολιασμό και όχι εκ του εμβολιασμού. «Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο» είπε ένας εκ των καθηγητάδων της Επιτροπής Κικίλια που μας απαγόρευσε να δούμε τους συγγενείς μας, γιορτιάτικα.

Όσον αφορά τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέα, αναρωτιέται κανείς, θα ξανάκανε τις δηλώσεις που κατέγραψαν οι κάμερες όταν εξερχόμενος από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων έλεγε ευτυχής «Τα χειροκροτήματα και τα χαμόγελα των ηλικιωμένων στο ίδρυμα ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές που μας γέμισαν αισιοδοξία και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα».