ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ; Μοιραίοι· Δειλοί· και Τραγικοί…

104

Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα (Αθήνα 19/1/2021)

Αν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι: Πώληση Ναρκωτικών· Παραεμπόριο· Μπουνίδι στους Διδασκάλους· Απειλές σε «αντιφρονούντες»· Ευτελισμός Ιερών και Οικογενειών· Φοίτηση χρονικής διάρκειας μέχρι την εκπαιδευτική σύνταξη· «Διακοσμητικό» χτίσιμο εκπαιδευτικών γραφείων· Πανό με απειλές και βωμολοχίες· Αλητεία υπό τη μορφή του λαϊκού σερίφη / δικαστή· Με κρεμάλες και γκανγκστερικές «λειτουργίες» δεν διαφωνώ για την δομή και την έκφραση της σύγχρονης Ελληνικής Παιδευτικής / Φοιτητικής Κοινότητας στα (ανά την Ελλάδα) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

Με πάσα ειλικρίνεια ποσώς μ’ ενδιαφέρει αν το προς συζήτηση (και ψήφιση;) Νομοσχέδιο, αποτελεί πολιτική δράση της Νέας Δημοκρατίας. Με ευθύτητα λόγου Τιμώ και Στηρίζω τον οποιονδήποτε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της Ελλάδας θα αποφάσιζε για την οριστική εκκαθάριση των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ από μια Ομάδα(ες) παιδευμένων Αλητών (από όπου κι’ ανήκουν ή έλκονται ιδεολογικά) με την ανοχή (;) των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ.

ΑΦΙΣΑ “ΕΠΙΚΥΡΗΞΗΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Περισσότερο από είκοσι πέντε (25) χρόνια λειτουργεί και «θριαμβεύει» η άνομη συμπεριφορά των ΑΛΗΤΩΝ / ΦΟΙΤΗΤΩΝ που ο απόηχος της ντροπιαστικής και επικίνδυνης (σχεδόν καθημερινά) συμπεριφοράς και ενεργειών τους, ήταν η αιτία να «ξεσηκωθούν και οι πέτρες» στην Ελλάδα όταν κρέμασαν την κατάπτυστη πινακίδα στο κεφάλι του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Και η ουσία του προβλήματος: Επτακόσιοι ογδόντα ένας (781) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ σε κοινή δημόσια ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται και διαφωνούν με την πλήρη εφαρμογή του (προτεινόμενου) Νομοσχεδίου για την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Φοβούνται; Ντρέπονται; Συμφωνούν; Είναι – κατά την ταπεινή (και αντικειμενική) γνώμη μου οι ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ για μια διαφορετική ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με το τραγικό δεδομένο να είναι για «τα μάτια» της Κοινής Γνώμης ΔΕΙΛΟΙ· ΤΡΑΓΙΚΟΙ· και ΜΟΙΡΑΙΟΙ. Είναι κατ’ ελάχιστο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που ανέλαβαν την Πνευματική / Ηθική και Νοητική Εκπαίδευση των παιδιών μας νάναι στην ουσία εκφραστές ως ΝΑΝΟΙ του ΦΟΒΟΥ και της ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.

ΚΤΙΣΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

ΑΥΤΟΙ οι ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ της ΠΑΙΔΕΙΑΣ είναι δυνατόν να ανέχονται την   ΑΛΗΤΕΙΑ και την ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ μιας θράκας ανόητων και πολύμορφα ψεκασμένων «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ»; Είναι λογικό και αποδεκτό από ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ που ορκίστηκαν στην Ελληνική Κοινωνία για να διαμορφώσουν νέους και δημιουργικούς δρόμους για τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ να είναι ΜΟΙΡΑΙΟΙ / ΔΕΙΛΟΙ / και ΤΡΑΓΙΚΟΙ απέναντι στο Φοιτητικό Αληταριό;

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2021 (Τρίτη)