Η μαύρη Αφροδίτη, ο μαύρος Χριστός και ο μαύρος έλληνας – εμβληματικός ήρωας των εθνοαποδομητών

330
Η Γιάννα έδωσε στον Γιάννη μια κορυφαία θέση μεταξύ των ηρώων και των εμβληματικών προσώπων της ελληνικής φυλής και ιστορίας, προωθώντας έτσι τους εθνοαποδομητικούς σχεδιασμούς γνωστών κέντρων.

Το όνομά του είναι Βασίλης Νιτσιάκος. Είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από τους εκλεκτούς του δημοσιογραφικού οργανισμού in.gr. Οι θέσεις που εκφράζει είναι από συγκεκαλυμμένα έως ξεφωνημένα εθνοαποδομητικές. Κινείται στα χνάρια των ιδεολογικών –πολιτικών στόχων του Κυρ. Μητσοτάκη, αρθρογραφώντας κατά του μεγάλου εθνικού ρεύματος των Νατιβιστών. Γι’ αυτόν, η υπεράσπιση της άποψης ότι οι γηγενείς κάτοικοι των Εθνών –κρατών, δικαιούνται να είναι κυρίαρχοι στον τόπο τους και να προστατεύουν τις πολιτιστικές αξίες τους από τις συνεχείς διαβρωτικές προσπάθειες των μεταναστών (νομίμων ή παρανόμων), αποτελεί καταδικαστέα ξενοφοβική και ρατσιστική συμπεριφορά.

Σε πρόσφατο άρθρο του, συντασσόμενος με τον παραλογισμό της Γιάννας Αγγελοπούλου που προβάλλει τον εκ Νιγηρίας καταγόμενο (Έλληνα υπήκοο και σημαντικό μπασκετμπωλίστα των ΗΠΑ) Γιάννη Αντετοκούμπο ως το πλέον πρόσφατο δείγμα αρετών της Ελληνικής φυλής, έγραψε τα εξής:

«…τιμούμε ήρωες και εμβληματικά πρόσωπα, προκειμένου να καλλιεργήσουμε και ενισχύσουμε περαιτέρω την συλλογική μας μνήμη και, κατά συνέπεια, την ίδια την εθνική μας ταυτότητα».

«…Είναι, αλήθεια,  λυπηρό,  να αναγκαζόμαστε να αρθρογραφούμε και να επιχειρηματολογούμε για αυτά τα αυτονόητα πράγματα. Να μιλάμε για «γνήσιο» αίμα και να μετράμε κρανία, συρόμενοι στον βούρκο του ρατσισμού, που είναι γνωστό ιστορικά που έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα… Και όμως πρέπει…»
Και συνέχισε επιχειρηματολογώντας. «Μόνο λίγες φράσεις ως απάντηση:
1. Είναι προτιμότερο να είσαι Έλληνας εκ πεποιθήσεως, παρά γιατί νομίζεις ότι έχεις αίμα ελληνικό.
2. Έλληνες  εισίν η της ημετέρας παιδείας μετέχοντες(!).
3. Έλληνας γίνεσαι δεν γεννιέσαι.
4. Είναι σημαντικό να ξέρεις γιατί είσαι αυτό που είσαι και κυρίως τι είναι αυτό που είσαι.
5. Δεν είναι το χρώμα και το αίμα αλλά η συνείδηση που καθορίζει την εθνική ταυτότητα.
6. Η ελληνικότητα υπήρξε διαχρονικά πολιτιστική και όχι βιολογική κατηγορία.
7. Βασικό χαρακτηριστικό της υγειούς ελληνικότητας η συμπερίληψη και η φιλόξενη διάθεση απέναντι στο διαφορετικό.
8. Οι ταυτότητες, όπως όλα τα κοινωνικά φαινόμενα και διαδικασίες, συγκροτούνται ιστορικά. Δεν είναι μεταφυσικά και αιώνια αντικείμενα».

Ολόκληρο το άρθρο του ανθρώπου αυτού που διαμορφώνει τον τρόπο σκέπτεσθαι των νέων Ελλήνων, μπορείτε να το διαβάσετε στον σύνδεσμο: ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: https://koinosparanomastis.blogspot.com/2021/01/blog-post_13.html#more