Εθνική(;) οδός….προβάτων, αλόγων και άλλων ζώων.

388

Όχι αυτοκίνητα, αλλά πρόβατα στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης. Στο ίδιο σημείο συχνά-πυκνά βγαίνουν και άλογα ή αγελάδες που έχουν προκαλέσει με τη σειρά τους δυστυχήματα

Εικόνες που προκαλούν γέλια αλλά και ανησυχία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών στο ύψος της Γαστούνης, με πρόβατα να βολτάρουν διακόπτοντας την κυκλοφορία, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς που ήρθαν αντιμέτωποι με το κοπάδι το οποίο βρίσκονταν στην Εθνική  χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Φυσικά ένας δρόμος 100 περίπου χιλιομέτρων ό οποίος έχει ατέλειωτες ισόπεδες διασταυρώσεις και ανοίγματα από κάθε χωράφι-ιδιοκτησία για να βολεύει τον καθένα, μόνο μειδίασμα προκαλεί να αποκαλείται Εθνική οδός.

Το ότι ο δρόμος αυτός είναι στη κορυφή των δυστυχημάτων-ατυχημάτων είναι αναπόφευκτο . Οι μόνοι που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα αυτό είναι οι πολιτικές ηγεσίες και όσοι ακόμα εκ των πολιτών τους στηρίζουν εν λευκώ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, στις παλινωδίες που εξαγγέλλουν εδώ και 40-50 χρόνια.