Είμαστε δίπλα στην Εστία κοριτσιών με κάθε τρόπο, δηλώνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Μπόρσα

152

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη διάρκεια των εορτών, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με προορισμό τα παιδιά με ιδιαιτερότητες στην Εστία Κοριτσιού “ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ”. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, τα αγαθά παραδόθηκαν στην Εστία Κοριτσιού.

Η φιλοξενία της Εστίας ήταν εγκάρδια τόσο από τους αρμόδιους όσο και από τα παιδιά. Έγινε συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας και τις ανάγκες της Εστίας. Τα μέλη του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί η Εστία, τους ευχήθηκαν να έχουν υγεία και δύναμη και τους διαβεβαίωσαν πως ο Σύλλογος θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους και να τους στηρίζει με όποιονδήποτε τρόπο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παμμεγίστων Ταξιαρχών -Δ.Δ. Μπόρσα του Δήμου Άργους Μυκηνών με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε ως πολύ ιδιαίτερη μέρα την επίσκεψη των μελών του στην ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ, στις 10 Ιανουαρίου 2021  στην Αγία Παρασκευή.

« Ήταν μια προσπάθεια Συλλογική  που είχε αντίκρισμα τα παιδιά που ως γνωστό είναι το καλύτερο αύριο αυτού του κόσμου», τονίζεται στην ανακοίνωση ταυτόχρονα με τις θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη, τους φίλους του και όσους συνεισέφεραν από το υστέρημα τους στηρίζοντας αυτή τη δράση του.

«Κάθε παιδί έχει αναφαίρετο δικαίωμα  στο χαμόγελο και στην αξιοπρεπή διαβίωση και είμαστε όλοι  μας υπεύθυνοι για αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου.