ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: «…κατόπιν ενεργειών μου».  Θα λειτουργήσει εμβολιαστικό Κέντρο σε Κρανίδι και Λυγουριό

144
Φόρεσαν τις μάσκες τους και φωτογραφήθηκαν για να εισπράξουν επαίνους για την παράταση του χρόνου ταλαιπωρίας των κατοίκων της Ερμιονίδας κατά ένα μήνα.

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ενημερώνει ότι «Σε συνέχεια της σημερινής συνάντησης του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας ότι εντός του Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα στα Κέντρα Υγείας Κρανιδίου και Λυγουριού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εμβολιαζομένων πολιτών και την κάλυψη των αναγκών της περιοχής».

Καμία ενημέρωση του πόπολου για τους λόγους που ο Παναγιώτης Αρκουμανέας (επιλογή Κικίλια) δεν προχώρησε την λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου (που διαμορφώθηκε με τη συνδρομή του Δήμου Ερμιονίδας προ διμήνου) και προώθησε την λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στις Σπέτσες, με γιατρό αποσπασμένο από το Κρανίδι.

Καμία εξήγηση για την αθλιότητα που χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για την επιλογή των κυβερνητικών παραγόντων να ταλαιπωρήσουν τους υπερήλικες και τους ασθενείς με χρόνια νοσήματα υποχρεώνοντάς τους να διανύουν 360 χιλιόμετρα (4 διαδρομές Χ90 χιλιόμετρα) με την ελπίδα ότι θα σώσουν την ζωή τους (όπως τους λένε).

Αξίζει να μάθετε την εξήγηση που έδωσαν: «Τους στέλνουμε στα νοσοκομεία του Άργους και του Ναυπλίου για να μπορούν να τύχουν καλής περίθαλψης αν πάθουν τίποτα κατά τον εμβολιασμό» απάντησαν στον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο που διαμαρτυρήθηκε. Και αμέσως μετά, άλλαξαν εντολές και τους έστειλαν για εμβολιασμό “πιο κοντά” στις Σπέτσες. Όπου βέβαια αν πάθαιναν τίποτα θα έπρεπε να πάρουν το καράβι και μετά να πάνε και μέχρι το νοσοκομείο.

Γελοιότητες… Αθλιότητες …και «κομματικές υποχρεώσεις»!

Όσον αφορά δε το γνωστό «…κατόπιν ενεργειών μου», καλά κάνει ο Ανδριανός και θυμίζει σε πόπολο και παράγοντες ότι «χωρίς εμένα δεν γίνεται τίποτα στο νομό».