Το ΚΚΕ και ο Ζουράρις επιθυμούν μικρή Ελλάδα

203

Στη Βουλή των Ελλήνων εγκρίθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία (284 βουλευτών) το νομοσχέδιο για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο.

Με το σχέδιο νόμου η χώρα αυξάνει την επικράτειά της από το βορειότερο σημείο της περιφέρειας Ιονίων Νήσων έως το ακρωτήριο Ταίναρο κατά 13.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα σχεδόν 10% της συνολικής έκτασης της χώρας. 

Υπέρ των ρυθμίσεων ψήφισαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Κινήματος Αλλαγής, Ελληνικής Λύσης και ΜεΡΑ25.

Παρών δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις.
Αναλυτικά επί της αρχής το νομοσχέδιο έλαβε 284 θετικές ψήφους, 16 «παρών» και καμία αρνητική.

Ουδεμία έκπληξη αποτελεί η στάση του ΚΚΕ και του κομμουνισμένου Κώστα Ζουράρι να  μην επιθυμούν το μεγάλωμα της Πατρίδας. Καμία αλλαγή δεν επήλθε προφανώς τα τελευταία 70 έτη στο μυαλό τους, από τότε που πολεμούσαν με την επιθυμία να φέρουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Όλυμπο και να παραδώσουν Μακεδονία-Θράκη-Ήπειρο και τη μισή Θεσσαλία στη μητερούλα-Ρωσία και στο κομουνιστικό παραπέτασμα.

Το ότι ακόμα και η μητερούλα-Ρωσία έχει αλλάξει και έχει αποκηρύξει το Κομμουνισμό, προφανώς δεν έχει φτάσει ως είδηση στο φρούριο του Περισσού. Εκεί που το (δικό τους) σύνθημα «Τα προβλήματα δεν λύνονται με φράχτες» τρώει «πόρτα» από το φράχτη, τις κάμερες ασφαλείας και τα συρματοπλέγματα του ανακτόρου του ΚΚΕ. Προφανώς όμως τα χειρότερα συρματοπλέγματα βρίσκονται στο μυαλό όσων τους πιστεύουν (και τους ψηφίζουν) ακόμα ότι είναι Έλληνες και ότι το ΚΚΕ είναι Ελληνικό κόμμα.

Περί Ζουράριδων, πολύ απλά η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια….

Όλοι αυτοί δυστυχώς ακόμα χρυσό-πληρώνονται από το Ελληνικό Κράτος. Αυτό θα γίνεται όσο επικρατεί η τεχνητή Ιστορική λήθη που επεβλήθη από εποχής «Εθνάρχη» και συντηρείτε μέχρι σήμερα «τιμώντας τους αγώνες της αριστεράς».

Χ.Β.Μ.