Ο Χρυσάστεροι Πιλάτοι διάλεξαν τον Βαραβά! (Για όσους θυμούνται το δίλημμα «Ιησού ή Βαραβά») 3 VIDEO

320
Σύλληψη για παράνομο οπλισμό;

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Θα μπορούσα να γεμίσω την σελίδα με εκατοντάδες εικόνες, δηλώσεις και Βίντεο, από απλές πράξεις του Λαού μας που υπερασπίσθηκε την Πίστη του, ανήμερα των Φώτων. Μαζί του και δεκάδες φωτογραφίες απλών Ιερέων και κάποιων λίγων Μητροπολιτών που τίμησαν την πανάρχαια, μεγάλη γιορτή εξαγνισμού των Υδάτων.

Τόλμησε να παραστεί και να μιλήσει. ΑΞΙΑ (κάθε ποινής σύμφωνα με τους συστημικούς)

Το ίδιο και με πράξεις εκατοντάδων Ένστολων και δεκάδων αστεράτων που «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι (των πολιτικών και φυσικών προϊσταμένων τους)» προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές εκείνων που έσωσαν την Τιμή της Ορθοδοξίας και της σύνδεσής της με τον νεότερο Ελληνισμό.

Δεν το κάνω γιατί δεν επιθυμώ να συμβάλω στο φακέλωμα αγνών Πατριωτών από όργανα του συστήματος που λειτουργούν επ’ αμοιβή, ούτε στο υπηρεσιακό φάκελο αμοιβών των υπάκουων εντολοδόχων.

Ας γνωρίζουν όμως κάποιοι χρυσάστεροι της ΕΛ.ΑΣ ότι έχασαν μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι σπλάχνα του Λαού και ότι δεν στηρίζουν τον διαχωρισμό του σε προνομιούχους και πληβείους. Ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν τους πληρώνει για να ανέχεται την ασύδοτη δράση των κομμουνιστών, των Συριζαίων και των παράνομων μεταναστών ενώ συγχρόνως βιαιοπραγούν και  συλλαμβάνουν Πατριώτες και Ορθοδόξους Χριστιανούς. Έλληνες που υπερασπίζονται -χωρίς έκτροπα- το Σύνταγμα, την Ιστορία και την Πίστη. Αξίες για τις οποίες πάλεψαν και θυσιάστηκαν πατεράδες, μανάδες, παππούδες, γιαγιάδες, φιλέλληνες και αμούστακα παιδιά.

Το 2021 θα είναι καλή χρονιά, χρονιά αγώνων, για όσους -και είναι πολλοί- έφτασαν στα όρια των ανοχών τους.

Το 2021 θα είναι κακή χρονιά, χρονιά διάψευσης, για όσους πιστεύουν πως ο Έλληνας έσκυψε το κεφάλι.

Το Φθινόπωρο του 2021 είναι κοντά. Το ίδιο και το Φθινόπωρο των συστημικών παραγόντων.

Ας ετοιμαζόμαστε όλοι. Και Εμείς… και Αυτοί!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Πόντιος Πιλάτος “εφάρμοσε το νόμο” και προχώρησε στη σταύρωση του Ιησού, ελευθερώνοντας τον Βαραβά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι αρμόδιοι για την επιβολή της τάξης, που επέδειξαν ζέση ως προς την εφαρμογή των εντολών, θα φτάσουν ψηλά στην ιεραρχία των σωμάτων ασφαλείας. Αν βέβαια, αυτό το σύστημα συνεχίσει να διοικεί τον τόπο.

Βίντεο που αξίζει να δείτε:

https://youtu.be/orVu2_2Iaw4?list=PLOr8_NyPviM5wBNH7fDPzXab58Wm122DM

https://youtu.be/49KO5ygG8zg?list=PLOr8_NyPviM5wBNH7fDPzXab58Wm122DM

https://youtu.be/JsAFa6S6pnM