Γεμάτη κορωνοϊό η δομή μεταναστών στο Sparta-Inn. Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Δούκας.

623

Η δομή μεταναστών στο κέντρο της Σπάρτης, που τοποθέτησε μια ΜΚΟ με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, στο σύγχρονο ξενοδοχείο Sparta Inn, είναι σε καραντίνα επισήμως εδώ και 9 ημέρες, λόγω μεγάλης διασποράς κρουσμάτων κορωνοϊού.

Επίσημα έχουν αναφερθεί 17 κρούσματα, αλλά η συμβίωση θετικών στον ιό μαζί με τους υπόλοιπους προμηνύει την αύξησή τους. Η δομή έχει τεθεί σε αυστηρή καραντίνα για 14 μέρες, από το πρωί της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020 έως και 13 Ιανουαρίου 2021.

Χθες οι λαθρομετανάστες παραβίασαν τους υγειονομικούς κανόνες και βγήκαν στο δρόμο, να διαμαρτυρηθούν ζητώντας λεφτά και καλύτερες συνθήκες(!). Πράγματι σουρεαλιστικό σε μια χώρα που τους ανέχεται και τους φιλοξενεί και βρίσκεται σε παρατεταμένη φτωχοποίηση ( δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα ήθελαν να μένουν δωρεάν στο Sparta Inn και να έχουν ρεύμα-ζεστό νερό και δωρεάν φαγητό, που τα μνημόνια τους το στέρησαν).

Πέτρος Δούκας Δήμαρχος Σπαρτιατών

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, αναγκάσθηκε σε ρόλο «πυροσβέστη» να μεταβεί στο χώρο και να μιλήσει μαζί τους. Τους ζήτησε να σεβαστούν τη πόλη που τους φιλοξενεί και τους κατοίκους της και να μην κυκλοφορούν μεταδίδοντας τον κορωνοϊό. Οι λαθρομετανάστες υπάκουσαν. Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.

Δείτε εικόνες και video εδώ