Το κύκλωμα της Μυτιλήνης. Απειλούν με απόταξη αστυνομικό γιατί υπερασπίστηκε την Παναγία.

2424
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΚΙΑΣ

O αστυνομικός Παναγιώτης Φίκιας από τη Μυτιλήνη, σύρεται στις δικαστικές αίθουσες, εδώ και 2 χρόνια, και κινδυνεύει με απόταξη. Όλα αυτά γιατί αυτός και εκατοντάδες άλλοι πολίτες σχολίασαν ένα υβριστικό δημοσίευμα ενός «προοδευτικού δημοσιογράφου» που εξύβριζε την Παναγία.

Από τη στιγμή εκείνη έχει στοχοποιηθεί από την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας, διάφορους άλλους «προοδευτικούς δημοσιογράφους», τις ΜΚΟ, την ΑΝΤΙΦΑ, το ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης και διάφορους «συνδικαλιστές» που στηρίζουν ανοιχτά τον υβριστή δημοσιογράφο (άρα υιοθετώντας τις απόψεις του).

ΕΛ.ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ

Στην συνέντευξη που μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ (βίντεο με όλες τις αποκαλύψεις στον hellasfm) καταγγέλει τον Υποστράτηγο Ελ.Ντουρουντούς για κοντινή σχέση με τον εν λόγω δημοσιογράφο. Επίσης για μεθοδεύσεις ανελέητου κυνηγητού κατά πολιτών που έχουν Πατριωτική συνείδηση. Ακόμα μιλάει για όλο το κύκλωμα του Εθνομηδενισμού του νησιού και πως αυτό ταυτίζεται με τη διακίνηση λαθρομεταναστών και τις ΜΚΟ.

Κερασάκι στη τούρτα και αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η δίωξη του Εισαγγελέα κατά του δημοσιογράφου για εξύβριση συμβόλων τέθηκε στο αρχείο. Οι μόνες διώξεις που εκδικάζονται και συνεχίζουν, είναι των Ελλήνων στο νησί που αντιστέκονται στη λαθρομετανάστευση και στον εποικισμό του νησιού τους και της χώρας.