Ο Π.Ο.Υ καταρρίπτει την Κυβερνητική προπαγάνδα για εμβόλιο και μέτρα αντιμετώπισης του cov-19.

Π.Ο.Υ: «Οι εμβολιασμοί για COVID δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικοί. Η έρευνα για το εμβόλιο πρέπει να συνεχιστεί».

Οι απόψεις του Π.Ο.Υ. ήταν «Ευαγγέλιο» στην ημερήσια διάταξη, από όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας στην αρχή της επιδημίας του cov-19. Επίσης διάφοροι Κυβερνητικοί κύκλοι, αλλά και επιστήμονες-τηλέσταρ των ΜΜΕ, τις χρησιμοποιούσαν (τις απόψεις) πολύ συχνά, για να τεκμηριώσουν τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης σε αυτό το τομέα. Εδώ και αρκετό καιρό όμως, σπάνια (έως ποτέ) ακούμε την άποψη του Π.Ο.Υ. από τα Ελληνικά ΜΜΕ και τους έχοντες Κυβερνητικό λόγο, είτε αυτοί είναι πολιτικοί, είτε ειδικοί ή «ειδικοί». Γιατί ξαφνικά ο Π.Ο.Υ έγινε persona non grata ή αλλιώς «απαγορευμένη» λέξη;

Γιατί ξαφνικά οι ντόπιοι επιστήμονες, οι διάφοροι παρουσιαστές στα ΜΜΕ, και ο κάθε πολιτικός παράγων, έχει τη «μόνη αλήθεια» στο θέμα cov-19/εμβόλιο/μέτρα για την κοινωνία και όχι ο Π.Ο.Υ, που μέχρι χθες αυτοί έλεγαν (τα Ελληνικά ΜΜΕ, οι πολιτικοί μας και οι ιατροί μας) ότι είναι στη κορυφή της πυραμίδας της γνώσης;

Η εξήγηση είναι πολύ απλή, εάν παρακολουθεί κάποιος τις ανακοινώσεις του Π.Ο.Υ. Τώρα ο Π.Ο.Υ «ΔΕΝ ΒΟΛΕΎΕΙ» με αυτά που λέει. Αυτά που λέει ο Π.Ο.Υ εάν συγκριθούν με τα εγχώρια λεγόμενα και μέτρα, απλά αποκαλύπτουν τη μόνη αλήθεια. Ότι η Κυβέρνηση και οι ειδικοί απλά ακολουθούσαν και ακολουθούν τις εντολές της Ε.Ε (Μέρκελ) και μάλιστα ενισχυμένες στο τομέα της καταπάτησης των ατομικών ελευθεριών. Κανένα ιδιοφυές σχέδιο δεν είχαν, οι πεφωτισμένοι μας ντόπιοι «σωτήρες». Κάνουν ότι τους λένε από τις Βρυξέλλες-Καγκελαρία Βερολίνου βασιλικότεροι του Βασιλέως, και απλά κάνουν μετά το άσπρο-μαύρο με μια εικονική πραγματικότητα που διαχέουν με τα ΜΜΕ (όσο συνεχίζουν να τα χρυσώνουν).

Πραγματική οικονομία τέλος (εκτός εάν είσαι Τράπεζα, οπότε η Κυβέρνηση θα αγοράσει τις μετοχές σου 8 φορές πάνω από την αξία τους για να σε σώσει).

Στρατιές ανέργων και συντήρηση με επιδόματα (μέχρι πότε άραγε;) ποικίλων μορφών, με συνταγή πάλε ποτέ καθεστώτος ανατολικού μπλοκ.

 

2ο Lockdown και παράλληλα κρούσματα/εισαγωγές στα ύψη (οι ίδιοι το λένε).

Η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού στις καθημερινές δικαιολογίες αποτυχίας διαφόρων μέτρων, στις αυτό-αναιρέσεις και πλέον σιγά-σιγά οι διαφωνίες, αρχίζουν να μην κρύβονται, στο εσωτερικό της Κυβέρνησης.

Τελείως φυσιολογικό είναι αυτό, κάτω από μια κοινωνία που βράζει. Όπως φαίνεται οι διάφοροι βολεμένοι και η ελίτ αδυνατεί να την αφουγκραστεί, είτε γιατί δεν θέλει μέχρι να ολοκληρωθούν τα όποια σχέδια υπάρχουν, είτε γιατί δεν μπορεί ως άλλοι πορφυρογέννητοι μέσα σε χρυσή γυάλα.

Εάν μαζί με τις απόψεις του Π.Ο.Υ, διαβάσουμε και τις απόψεις από Νομπελίστες Ιατρούς-Καθηγητές Παγκοσμίου Αναγνώρισης και τις συγκρίνουμε με αυτά που ακούμε από τους Κυβερνητικούς παράγοντες και τα συστημικά Ελληνικά ΜΜΕ, τότε σίγουρα ο ψεκασμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι εμείς οι υπόλοιποι.

Ας δούμε λοιπόν και τι δήλωσε ο Π.Ο.Υ:

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε χθες, ότι οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 δεν πρέπει να καταστούν υποχρεωτικοί, εκτός από συγκεκριμένες επαγγελματικές περιστάσεις, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο να εξηγηθούν καλύτερα τα «οφέλη» των εμβολίων παρά να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Η άφιξη των εμβολίων είναι «καλά νέα», δήλωσε o επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το πρόγραμμα Εκτάκτων Αναγκών, Μάικ Ράιαν σε συνέντευξη Τύπου, υποδεικνύοντας ότι η εμπειρία έχει δείξει ότι όταν οι χώρες επιχείρησαν να καταστήσουν υποχρεωτικά ορισμένα εμβόλια, αυτό δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Δεν πιστεύω ότι η υποχρέωση είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε», υποστήριξε η Κέιτ Ο’ Μπράιαν, η διευθύντρια του Τμήματος Εμβολιασμών του ΠΟΥ σε μια συνέντευξη Τύπου. «Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες χώρες ή ορισμένες καταστάσεις σε χώρες όπου οι επαγγελματικές συνθήκες το απαιτούν ή θα συνίσταται ιδιαίτερα ο εμβολιασμός», πρόσθεσε, λέγοντας ότι τα νοσοκομεία μπορεί να είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Ενημερωτικές καμπάνιες και η διάθεση εμβολίων σε ομάδες προτεραιότητας, όπως οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία και οι ηλικιωμένοι, θα ήταν πιο αποτελεσματικές, δήλωσε ο ΠΟΥ, καθώς ο παγκόσμιος αριθμός θανάτων από την Covid-19 έχει φτάσει πλέον τα 1,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters.

«Είναι πολύ καλύτερο να παρουσιάζουμε στους ανθρώπους δεδομένα, να παρουσιάζουμε στους ανθρώπους τα οφέλη και να τους αφήνουμε να αποφασίζουν μόνοι τους, στα πλαίσια λογικής», πρόσθεσε ο Ράιαν.

Ακόμα και αν αναπτύχθηκαν εμβόλια, η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί, είπε η Ο’ Μπράιαν, λέγοντας ότι πολλά εμβόλια για άλλες ασθένειες βελτιώθηκαν με την πάροδο του χρόνου.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις απόψεις του Π.Ο.Υ εδω

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν