Ο δικός μας “Πρωθυπουργός” και οι δικές μας “Προεδρίνες” είναι κοντά στους αδύναμους 365 ημέρες το χρόνο γιατί το αισθάνονται!

234

Για μία ακόμη χρονιά, ανήμερα των Χριστουγέννων, το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, πρόσφερε πλήρη γεύματα στους απόρους συμπολίτες μας.

Εθελόντριες του συσσιτίου μαγείρεψαν από νωρίς το πρωί χθες, 25 Δεκεμβρίου 2020,  φαγητό, για τους 170 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στο Ναύπλιον.

Ο παπα Λευτέρης -φωνή συνείδησης της κοινωνίας μας- είχε φροντίσει “διακονώντας στους ισχυρούς του χρήματος και των θεσμών” να υπάρχουν όλα τα αναγκαία.

Το φαγητό που μαγείρεψαν οι εθελόντριες και μοίρασαν οι άνθρωποι του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, περιελάμβανε αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα, φρούτο και χυμό, μαγειρεμένα όλα και συσκευασμένα στους ανεπαρκείς χώρους του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Οι εθελόντριες έστειλαν ένα χαμόγελο από καρδιάς και τα χρόνια τους πολλά σε όλο τον κόσμο ενώ η ευχή του π. Ελευθέριου Μίχου ήταν, «του χρόνου τα Χριστούγεννα το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας να λειτουργεί στο υπό ανέγερση κτήριο», παραπλεύρως του Ιερού Ναού.