Δώστε άμεσα στους Έλληνες όλα τα επιδόματα των «ευπαθών», εφόσον αυτοί δεν προσαρμόζονται με τίποτα, στο κοινωνικό σύνολο

281
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος…..

Είναι γεγονός ότι προκαλεί κοινωνική χλεύη η ρατσιστική συμπεριφορά του Κράτους, να μοιράζει αφειδώς επιδόματα στους διάφορους «κλάδους ευπαθών», ενώ παράλληλα νοικοκυραίοι-επαγγελματίες-μεροκαματιάρηδες αυτοκτονούν-πεινάνε-ζουν χωρίς ρεύμα και νερό κλπ. Όλοι αυτοί λοιπόν που προσπαθούν τίμια και υπέρ-φορολογημένα, να ζήσουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, εάν κάτι πάει στραβά θα πεθάνουν στη πείνα, απλά γιατί δεν θα είναι «ευπαθείς».

Οι «ευπαθείς» λοιπόν, με μηδενική προσφορά, απολαμβάνουν όλων των προνομίων. Παράλληλα δε έχουν και δικαστική ασυλία σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Αυτό τους αποθρασύνει και καίνε τη μισή Ελλάδα (θυμηθείτε τις φωτιές-τα σπασμένα αυτοκίνητα-τις κλειστές οδούς), εάν κάποιος νοικοκύρης προστατέψει τη περιουσία του (Μεσσήνη). Εάν λοιπόν γίνει το αντίθετο (πρόσφατη δολοφονία ηλικιωμένου στη Θεσσαλονίκη), απλά είναι Πέμπτη απόγευμα για τα ΜΜΕ (ούτε καν τόλμησαν να αναφέρουν ότι πρόκειται για παιδιά-ρομά ) και για το Κράτος (απόδραση από το Νοσοκομείο).

Τα τελευταία παραδείγματα που σας ανέφερα, είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα από αυτό που βιώνουμε όλοι καθημερινά και το  γνωρίζουν όλοι. Η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών δεν θα δουλέψουν ποτέ. Αρκούνται στα επιδόματα, στις «ανύπαντρες» μητέρες και την κατά συρροή τεκνοποίηση, που δηλώνεται με μια απλή υπεύθυνη δήλωση(άκουσον-άκουσον). Παράλληλα στις κλοπές-ληστείες-παράνομο εμπόριο κλπ. Η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών ζει παρασιτικά και παραβατικά. Τα χέρια της δικαιοσύνης είναι δεμένα με εκατοντάδες νόμους υπέρ των «ευπαθών». Άλλωστε οι πολιτικοί μας τους θεωρούν εύκολη και χειραγωγίσιμη δεξαμενή ψήφων.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να ζητούν (και να χρειάζονται) εναγωνίως οι τίμιοι πολίτες, που έχουν ΜΟΝΟ υποχρεώσεις προς τη κοινωνία και το κράτος, τα άπειρα δικαιώματα των «ευπαθών». Των «ευπαθών» που έχουν μάθει μόνο να ζητούν και να ζουν παρασιτικά.

Σταματήστε λοιπόν τώρα όλα τα προνόμια στους «ευπαθείς» και μοιράστε τα στους νοικοκυραίους, μέχρι να μάθουν και οι «ευπαθείς» να προσαρμόζονται και να εκλείψουν παντελώς αυτές οι τακτικές τους.

Η κοινωνία μας δεν χρειάζεται άλλα βαρίδια. Ούτε επαγγελματίες επιδοματάκηδες. Έχει αρκετά προβλήματα και παθογένειες από μόνη της.