Αντίσταση στη τρέλα του B.L.M στην Αγγλία. A.L.M (Όλες οι ζωής έχουν αξία)

182

Δεν θα… γονατίσουν οι ποδοσφαιριστές της Μίλγουολ στον αγώνα με την ΚΠΡ

Οι ποδοσφαιριστές της Μίλγουολ δεν θα… γονατίσουν εναντίον στον ρατσισμό, στον αγώνα κόντρα στην ΚΠΡ αλλά θα παραμείνουν όρθιοι και αγκαλιασμένοι ως δείγμα συμπαράστασης.

 

Την στιγμή που η Αγγλική Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνα για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μίλγουολ πριν τον αγώνα με την Ντέρμπι Κάουντι, όταν οι ποδοσφαιριστές… γονάτισαν ως ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα κατά του ρατσισμού BLM, οι ποδοσφαιριστές της ανακοίνωσαν πως θα προτιμήσουν να είναι όρθιοι και να αγκαλιαστούν για να δείξουν πως είναι εναντίον της φυλετικής διάκρισης. Μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις και αρκετοί θεωρούν πως πάρθηκε κάτω από την πίεση νέων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της Μίλγουολ. 

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ΚΠΡ πάντως έχουν δηλώσει πως θα δείξουν την συμπαράσταση τους… γονατίζοντας όπως συνηθίζεται άλλωστε. Η Μίλγουολ από την πλευρά της με ανακοίνωση τονίζει πως δεν ανέχεται κρούσματα ρατσισμού και ξενοφοβίας και πως όποιος βρεθεί ένοχος για ρατσιστική συμπεριφορά θα αποκλειστεί για πάντα από τους αγώνες της ομάδας. 

Το κλαμπ υποστηρικτών της ομάδας δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες υποστηρίζοντας πως δεν ήταν κατά του κινήματος ενάντια στον ρατσισμό αλλά για ορισμένες πολιτικές θέσεις που έχει λάβει το κίνημα BLM.  

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ