Σύσκεψη Νανόπουλου-Ταγαρά και φορέων για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ισθμό

99

Στα γραφεία της Διώρυγας Κορίνθου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας – κο Νίκο Ταγαρά, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κου Αναστάσιου Γκιολή, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κα Αθηνά Κόρκα-Κώνστα και κο Χάρη Βυτινιώτη, του Δήμαρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων- κο Γιώργο Γκιώνη, του Δημάρχου Κορινθίων -κο Βασίλη Νανόπουλο, του Δρ. Ευθύμη Λέκκα -Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών -Πρόεδρο ΟΑΣΠ, του Διευθύνοντα Συμβούλου ΑΕΔΙΚ κο Βασίλη Ανδρικόπουλο, του Γενικού Διευθυντή ΑΕΔΙΚ κο Γιώργο Ζουγλή και στελέχη των παραπάνω φορέων.

Τα κυρίως θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την ασφάλεια – ευστάθεια των πρανών, την συντήρηση-επισκευή των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, τον καθαρισμό του ευρύτερου χώρου της Διώρυγας και, την ανάδειξη και αξιοποίηση της.

Επίσης, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση συνάντησης των εμπλεκόμενων φορέων σε μηνιαία βάση στα γραφεία της Διώρυγας, ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξη των προαναφερθέντων θεμάτων.

 ΠΗΓΗ: ΕΔΩ