Κυκλοφόρησε ο Χριστουγεννιάτικος ΣΤΟΧΟΣ

334

Είναι εντυπωσιακό το πώς “χωράνε” τόσο πολλά και ξεχωριστά θέματα, σε πλήθος και ποιότητα, σε μια εφημερίδα 12 μόνον σελίδων.  Μόνη ίσως εξήγηση, το πάθος της Δήμητρας Μυλωνά και “η τρέλα” του Σάββα Χατζηπαρασκευά.

Ο Χριστουγεννιάτικος ΣΤΟΧΟΣ που κυκλοφορεί “μας ανοίγει τα μάτια”  με την διαφορετική και ανυποχώρητη οπτική των αρθρογράφων του, σε μια σειρά επίκαιρων και κλασσικών θεμάτων, όπως:

–          ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ «ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ» ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ… ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ! ΦΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ… ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ» ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΑΘΗΝΑ 2004»

–          ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  -Νέο βρώμικο χτύπημα…«Makedonski» Telekom η θυγατρική της Deutsche Telekom στα Σκόπια!

–          ΤΟ… «ΑΧΡΗΣΤΟ» ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΑΠΟ… ΤΟΥΡΚΙΑ! Ούτε αρβύλες της προκοπής δεν μπορούμε να δώσουμε στους φαντάρους μας;

–          ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ… ΑΛΒΑΝΟΥΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!

–          ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: «ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ!

–          ΕΦΥΓΕ Ο ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ«ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» – «Δύο άστρα δεν θα σβήσουν ποτέ: της Βηθλεέμ και της Ελλάδας» έλεγε ο λεβέντης παπάς

–          Αποδέχονται το «γερμανικό σχέδιο» για το μεταναστευτικό, τη στιγμή που η Γερμανία βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με την Τουρκία – ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!

–          Προκαλούν οι μογγόλοι στα κατεχόμενα: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και την αντίσταση με το καθήκον που αναλάβαμε από την ιστορία μας, τη μητέρα πατρίδα Τουρκία και τους ιερούς μάρτυρές μας»! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Σαμψών και τα παλικάρια του έσωσαν από τη σφαγή τους Έλληνες της Κύπρου

–          ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ – Νετανιάου: Γιορτάζουμε την «Χανουκά» για να θυμόμαστε την συντριβή των Αντισημιτών Ελλήνων!..

–          Και… ακτιβιστής ο τούρκος διπλωμάτης που πιάστηκε με 100 κιλά ηρωίνης! Φωτογραφίες και με μουσουλμάνο από τον Ίασμο που τρέχει σε συνέδρια και κατηγορεί την Ελλάδα

–          ΜΕΓΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ «ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ

–          Ζυμώσεις για να καλυφθεί το «κενό» της Χρυσή Αυγής – Αποφασίστηκε κοινή κάθοδος στις εκλογές με επικεφαλής τον Πλεύρη!

–          ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ, Με τον Παναγιώτη Κυμπριχτσή

–          ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, Γράφει ο Γεώργιος Καραμαδούκης

–          ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, του Λάμπρου Χουλιαρά-Υποστράτηγου ΕΛ.ΑΣ. έ.α.- Συγγραφέα- Στρατηγικού Αναλυτή

Και δεκάδες άλλα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, καθώς και η αποκαλυπτική στήλη «Κοινός Νους» του Θόδωρου Χατζηγώγου, που θα διαβάσετε μόνο στη ναυαρχίδα της πατριωτικής ενημέρωσης.