ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Να εφαρμόσουμε με ενθουσιασμό τα περιοριστικά μέτρα που πρότεινε ο Μητσοτάκης για τον Δήμο μας»

160

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεται ο Τάσος Χειβιδόπουλος και η παράταξή του, στην άσκηση των καθηκόντων της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου τον περιόρισαν οι Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Και δεν θα αναφερθώ στις εθνοαποδομητικές ανακοινώσεις που κάνει κάθε φορά που ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος τιμά την ιστορία των Αργείων και των Ελλήνων γενικότερα, ούτε στην εθελοτύφλωση που τον καταλαμβάνει όταν γίνονται έργα ουσίας όπως, η ανάπλαση της πλατείας, το κολυμβητήριο, η φύλαξη των Δημοτικών κτηρίων, η διακόσμηση με τα παγκάκια –έργα τέχνης και άλλα.

Θα αναφερθώ όμως στην μίζερη και αρνητική αντιμετώπιση των πρωτοβουλιών του Δημήτρη Καμπόσου και των συνεργατών του για την προστασία της υγείας των Δημοτών, από τη στιγμή που ξέσπασε η επιδημία του Covid -19. Δεν βρήκε να πει ούτε μια καλή κουβέντα για τις διαρκείς προσφορές υγειονομικού προστατευτικού υλικού στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφορές που έγινα εξ ιδίων και όχι με δημοτικό χρήμα. Δεν αντιλήφθηκε τις εκτεταμένες απολυμάνσεις που έκανε ο Δήμος, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά. Δεν έμαθε ποτέ για την από κοινού με τον Δήμο Ναυπλιέων αγορά και προσφορά στο Νοσοκομείο, του ειδικού μηχανήματος επεξεργασίας και ανίχνευσης του ιού. Σαμποτάρισε την προσπάθεια ελέγχου πιθανής προσβολής από τον Covid -19 του προσωπικού από το «Βοήθεια στο Σπίτι» και άλλες ευαίσθητες υπηρεσίες του Δήμου. Δεν είπε ούτε μια εγκωμιαστική λέξη για τα σημερινά 100 τεστ που έγιναν στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Υπήρξε «μικρός… λίγος… αρνητής… μηδενιστής», στην πολιτική του συμπεριφορά.

Οι λογάδες που υπάρχουν γιατί ακόμα τους τρέφει πολιτικά το κόμμα τους, δεν μπορεί να το παίζουν τιμητές των ανθρώπων που παράγουν έργο και αποτέλεσμα, μη διστάζοντας όταν αυτό επιβάλλεται να συγκρούονται ακόμη και με τους αρχηγούς των κομμάτων.  

Στην οργανωμένη θετική προσπάθεια και στις δράσεις προστασίας της δημόσιας υγείας που κάνει η παράταξη και η δημοτική αρχή Καμπόσου, ο Τάσος Χειβιδόπουλος και η παράταξή του, αρνούνται να έρθουν αρωγοί. Ζητάνε όμως πιστοποιητικό καλής συμπεριφοράς από την κυβέρνηση με την ανακοίνωσή τους επ’ αφορμή το περιορισμένο Lock Down που επιβλήθηκε, και στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε «Εμπρός Αργείοι, να εφαρμόσουμε με ενθουσιασμό τα μέτρα που πρότεινε ο Μητσοτάκης για τον Δήμο μας. Δηλαδή, Μάσκες… Εγκλεισμό… Αραλίκη και …μακριά από τους αγαπημένους μας»