Το νέο lockdown και το νομοσχέδιο της ντροπής

128

Ένα εξαιρετικό άρθρο, από το Βασίλη Βιλιάρδο, που ο τίτλος του μας προϊδεάζει και φυσικά μας προτρέπει να το διαβάσουμε. Είναι μια ανάλυση του τι σημαίνει και τι θα συμβεί με το νέο lockdown, στην πραγματική οικονομία. Μετά από αυτό μπορούμε να βγάλουμε ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα και για τις συνέπειες στη κοινωνία, αλλά και στο δικό μας κοινωνικό ιστό….

Ένα μικρό απόσπασμα περί του lockdown:

«Σε κάθε περίπτωση, μας οδηγεί κλεισμένους στα σπίτια μας, στο γκρεμό και στο χάος- ενώ αποφασίζει μόνος του ο Πρωθυπουργός ως Μονάρχης, χωρίς να ρωτήσει τη Βουλή, όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενο Κράτος, στερώντας μας αντισυνταγματικά τις προσωπικές μας ελευθερίες.

Ένα μικρό απόσπασμα για το νομοσχέδιο περί του πτωχευτικού νόμου:

«…η κατάθεση του αμέσως μετά το πτωχευτικό νόμο έκτρωμα, τεκμηριώνει πως γίνεται προσπάθεια να κατασχεθούν τα σπίτια των Ελλήνων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, φυσικά κατ εντολή των δανειστών που υπηρετεί πιστά η Κυβέρνηση».

(διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: analyst )

Ο Βασίλης Βιλιάρδος είναι Έλληνας οικονομολόγος, επιχειρηματίας και πολιτικός. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, εξελέγη βουλευτής επικρατείας με την Ελληνική Λύση.