Πωλείται Πατρίς-Ζητείται Λαός….(Μέρος 3ο…Ποιος θα μας σώσει από τους πολιτικούς μας;)

209
Γιώργος Μαραγκός

Σας προτείνουμε να διαβάσετε (για λόγους εύκολης αναγνωσιμότητας δημοσιεύετε ως τριλογία) ένα κείμενο που «αλιεύτηκε» από το fb του Γιώργου Μαραγκού, το οποίο έξοχα έχει περιγράψει και υπενθυμίσει Εθνικά γεγονότα, κρίσεις και καταστάσεις των τελευταίων δεκαετιών . Μετά από αυτό θα δικαιολογήσετε και τα συμπεράσματά του, καθώς και τις λύσεις που προτείνει….

 

Πωλείται Πατρίς-Ζητείται Λαός….(Μέρος 3ο Ποιος θα μας σώσει από τους πολιτικούς μας;)

 Όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω για το 1987, πέρα από την ιστορική

αναδρομή, τα ανέφερα και για έναν ακόμα λόγο. Ακούω πολλούς να λένε σήμερα, ακόμα και κυβερνητικά στελέχη δυστυχώς: < Και τι θέλετε δηλαδή, να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία και να χυθεί Ελληνικό αίμα ;;; Και απαντούν οι ίδιοι… Όχι βέβαια, λένε, θα τα αντιμετωπίσουμε ΟΛΑ με τον διάλογο >.

Και εγώ αναρωτιέμαι: Στην κρίση του 1987 που προανέφερα γιατί δεν χύθηκε Ελληνικό αίμα ;;; Τώρα το θυμηθήκανε το Ελληνικό αίμα ;;; Πολλή αγάπη έχουν οι κυβερνώντες μας για το λαό μας κι αυτό με φοβίζει…

Και ερωτώ: Oι 11.000 αυτοκτονίες που έγιναν εξ’ αιτίας των μνημονίων που υπέγραψαν όλα τα κόμματα που μας κυβερνούν από το 2010 μέχρι σήμερα, αυτό τι είναι ;;; δεν είναι Ελληνικό αίμα ;;;

Θέλω να πω εδώ ότι την υποχωρητικότητα του πολιτικού μας συστήματος, είτε γιατί είναι εθελόδουλοι και περιμένουν εντολές από τους ξένους <συμμάχους> μας, είτε γιατί έχουν φοβικά σύνδρομα, οι Τούρκοι την εκλαμβάνουν σαν αδυναμία με αποτέλεσμα να γίνονται θρασύτεροι.

Το ίδιο έκαναν και οι προηγούμενοι Άθεοι και Απάτριδες πολιτικοί μας…

Εκπτώσεις… Όταν τρία Τουρκικά ερευνητικά σκάφη έκαναν έρευνες σε όλο το Αιγαίο, αυτοί συνιστούσαν: <Στρατηγική ψυχραιμία>. Αυτό όμως λέγεται Κατάλυση Εθνικής Κυριαρχίας, κι όμως οι πολιτικοί μας επέμεναν:

<Στρατηγική ψυχραιμία>.

Θυμηθείτε επίσης τι έγινε με τον εμβολισμό του σκάφους της Ελληνικής

Ακτοφυλακής ΓΑΥΔΟΣ από την Τουρκική ακταιωρό το Φεβρουάριο του 2018:

«Ήθελαν να προκαλέσουν πολύ σοβαρό επεισόδιο, ακόμη και βύθιση του σκάφους», είπαν οι Λιμενικοί.

Η πολιτική ηγεσία όμως των Εθνομηδενιστών τότε στα πλαίσια των Εκπτώσεων που εφάρμοζε σε τέτοιες περιπτώσεις είπε:

<Δεν ήταν χτύπημα ακριβώς, απλά ήταν μία Επακούμβιση>.

Το προηγούμενο διάστημα του καλοκαιριού, συνέβη το θερμό επεισόδιο κοντά στο Καστελόριζο όπου η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ εμβόλισε κυριολεκτικά την KEMAL REIS. Κι όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κάποιοι εντός και εκτός Κυβέρνησης εισηγήθηκαν να αφαιρέσουν τον τίτλο του Κυβερνήτη από τον ήρωα Αντιπλοίαρχο Γιάννη Σαλιάρη.

Και τώρα το θέατρο που ακολούθησε: Αφού πάτησαν πόδι ΑΓΕΕΘΑ και ΑΓΕΝ, δεν του αφαίρεσε τον τίτλο η Κυβέρνηση, και για να το παίξουν και πατριώτες βγήκε στον ασύρματο ο ΥΠΕΘΑ (Παναγιωτόπουλος) και του είπε (του κυβερνήτη Γ. Σαλιάρη):

κ. Κυβερνήτα, Συγχαρητήρια, είσαι πολύ μάγκας…

Δυστυχώς πολύ μεγάλο θέατρο. Η κορύφωση βέβαια των καλοκαιρινών εκπτώσεων από τους σημερινούς Εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν ήταν, όταν το ερευνητικό ORUTS REIS βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στην υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου και έκανε έρευνες. Εδώ να δείτε Εκπτώσεις… Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έλεγε ότι δεν κάνει έρευνες και δεν έχει μπει στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα …

Ο ΥΠΕΞ Δένδιας έλεγε ότι ναι μεν έχει μπει, αλλά να μωρέ, μερικές δεκάδες μέτρα μόνο, οπότε για λίγες δεκάδες μέτρα δεν θα πάω να κάνω Θερμό Επεισόδιο με μια χώρα που είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Και βγαίνει μετά από μέρες ο Ναύαρχος Διακόπουλος στον ΑΝΤ1 και λέει: Ναι κάνει έρευνες. Και το ίδιο βράδυ τον καθαίρεσαν από Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Μητσοτάκη.

Δηλαδή μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Επίσης, δεν πέρασε ένας μήνας και μάθαμε ότι στο χαρτί που πήγε ο Δένδιας στον Γ.Γ του ΟΗΕ με την διαμαρτυρία της χώρας μας περιείχε και την παραβίαση που έκανε το Τουρκικό ερευνητικό, την οποία παραβίαση όμως την αρνιόταν η κυβέρνηση σε μας (στον Ελληνικό Λαό) με δηλώσεις της.

Και το χειρότερο είναι ότι ανέφεραν στον Γ.Γ ΟΗΕ ότι αμέσως μετά το συμβάν με το χτύπημα της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ στο ORUTS REIS, επικοινωνήσαμε (η Ελλάδα) με την Τουρκία και τους παρακαλέσαμε να μην κλιμακώσουν περισσότερο ούτε αυτοί, αλλά ούτε και μείς. Και στον Ελληνικό λαό λένε από και καιρό ότι αν γίνει παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας θα αντιδράσουμε πολύ σκληρά.

Δυστυχώς έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα με όλους αυτούς τους πολιτικούς μας. Όλοι μιλάνε εδώ και 2-3 χρόνια για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο ή και γενικευμένο πόλεμο με την Τουρκία (Πολιτικοί, Διεθνολόγοι αναλυτές). Θέλω εδώ να θέσω κάποια απλά ερωτήματα: Έχει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του προετοιμάσει την χώρα για τέτοιο ενδεχόμενο;;;

Είναι δυνατόν να γίνεται το Πολεμικό Συμβούλιο στο Μαξίμου και όχι στο ΕΘΚΕΠΙΧ στο ΓΕΕΘΑ όπως προβλέπεται ;;;

Γιατί δεν έγινε συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού αυτή πρέπει να υπογράψει το διάταγμα αν χρειαστεί για να γίνει ο πόλεμος με την Τουρκία ;;;

Να θυμίσω εδώ ότι όταν οι Ε.Δ μας το καλοκαίρι ήταν με το χέρι στην σκανδάλη, και είμαστε – στρατιωτικά – στο παρά ένα για πόλεμο, τα 2/3 των Ελλήνων βουλευτών ήταν σε διακοπές καθώς και η Εξοχότατη κ. Πρόεδρός της Δημοκρατίας μας, ήταν για διακοπές στα Κουφονήσια με τον σύντροφό της. Επίσης, έχουν κάνει έλεγχο οι κυβερνώντες των αποθεμάτων της χώρας για καύσιμα, φάρμακα, τρόφιμα κ.λ.π. σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια ;;;

Έχουν σκοπό να προετοιμάσουν τον Ελληνικό λαό για κάτι τέτοιο, ή του φυλάνε για έκπληξη ;;; Κι αν ναι, πότε θα τον ενημερώσουν ;;; Μήπως μετά το θερμό επεισόδιο το οποίο σίγουρα θα μετατραπεί σε γενικευμένο Πόλεμο ;;;

Το πρώτο που χρειάζεται σε αυτές τις καταστάσεις, είναι να ενημερώνει μία κυβέρνηση και να προετοιμάζει ψυχολογικά πρώτα, το λαό της. Πότε σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν και να αναδιοργανώσουν την Πολιτική Άμυνα, κι αυτή μετά τον πόλεμο ;;;

Ήδη από το καλοκαίρι δύο φορές βρεθήκαμε στο πάρα ένα για πόλεμο. Ή μήπως δεν χρειάζονται όλα τα παραπάνω, διότι έχουν σκοπό να μοιράσουν ακόμα και το Αιγαίο όπως λένε οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες ;;;

Δυστυχώς τέτοιους πολιτικούς επέλεξαν κάποιοι να μας <κυβερνούν>.

Μετά από αυτό αναρωτιέμαι: Ποιος επιτέλους θα μας σώσει;;; Όχι από τον Ερντογάν, αλλά από τους πολιτικούς μας. Όσο για τον Ελληνικό λαό, αφήστε τον, ένα μέρος του είναι… στον <κόσμο του>… Ας είναι καλά η τηλεόραση και οι πολιτικοί που τον καθησυχάζουν για όλα. Δεν έχει καταλάβει τι γίνεται <γύρω του>.

Πόσο μάλλον στη χώρα μας. Δεν πειράζει όμως… θα καταλάβει σίγουρα με όλα αυτά που θα έρθουν σύντομα. Αλλά θα είναι πολύ αργά για αυτούς.

Ξέρετε, η μόδα αυτή των δηλώσεων των πολιτικών μας για <Στρατηγική ψυχραιμία>, <Διεθνές Δίκαιο>, <Ευρωπαϊκό κεκτημένο> κ.λ.π. είναι αποτέλεσμα των εκπτώσεων που έχουν αρχίσει οι πολιτικοί μας τα τελευταία χρόνια και νομίζουν ότι τελειώνει το καθήκον τους εκεί. Για εθνική-πατριωτική αντίδραση σε όλα τα παραπάνω, ούτε λόγος βέβαια.

Σήμερα όποιος τολμήσει και πει τις λέξεις: Ελλάδα, Πατρίδα, Πατριώτης, Χριστιανός Ορθόδοξος, αυτόματα θεωρείται από ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων: Φασίστας, Ακροδεξιός (κι ας μην έχει ψηφίσει ποτέ του όχι ακροδεξιό κόμμα, ούτε καν δεξιό), Χρυσαυγίτης, Περιθωριακός, Ρατσιστής κ.λ.π. Ποιος ξέρει, ίσως όλοι αυτοί είναι οπαδοί της κ. Ρεπούση, του κ. Φίλη, του κ. Ντόκου ή του κ.Ροζάκη.

Σίγουρα όμως είναι αυτοί που στηρίζουν ακόμα, τα ίδια και τα ίδια μνημονικά κόμματα (πότε το ένα και πότε το άλλο) με την ψήφο τους. Αυτοί είναι οι πρώτοι και βασικοί υπεύθυνοι για τα όσα περνάει ο Λαός μας κυρίως τα τελευταία 10 χρόνια και μετά οι Πολιτικοί. Δυστυχώς δεν βλέπουν πόσο κακό κάνουν στα ίδια τα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Το μόνο που βλέπουν είναι το κόμμα <τους>. Γι αυτό λένε και οι οι πολιτικοί άλλωστε: Ο <Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός μας ψήφισε>.

Φαντάζεστε όμως να πήγαινε το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων ψηφοφόρων και να ψήφιζε κόμματα που δεν έχουν ξαναμπεί στη Βουλή, θα άλλαζε η πορεία της χώρας μας προς το καλύτερο ή όχι ;;;

Εγώ λέω ότι θα εξαφανιζόταν όλο αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, που έφερε τον λαό μας σε αυτή την τραγική κατάσταση. Κι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει, με όλους αυτούς. Εσείς τι λέτε ;;; Για σκεφτείτε το λίγο… Βλέπετε ότι είμαστε πολύ άτυχοι όλα τα χρόνια, ιδιαίτερα τα τελευταία 10 χρόνια, διότι πέφταμε συνεχώς σε περιόδους… Εκπτώσεων.

Και εγώ φυσικά αναρωτιέμαι… Άραγε, πότε θα τελειώσουν αυτές οι Εκπτώσεις ;;;

Μετά από τα παραπάνω, πιστεύω ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης αυτής έκλεισε… Πρέπει να δημιουργήσουμε <σήμερα>, διότι αύριο θα είναι πολύ αργά, μια νέα μεταπολίτευση με νέα κόμματα τα οποία θα έχουν σαν στήριγμα τους μόνο τον Ελληνικό λαό.

Οι δε αρχηγοί των νέων κομμάτων να μην παίρνουν έγκριση από ξένους <φίλους> και <συμμάχους>, διάφορες στοές, λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.λ.π. όπως γίνεται μέχρι σήμερα, λες κι είμαστε ξέφραγο αμπέλι, όπου για το μόνο που θέλουν τον <Κυρίαρχο Ελληνικό λαό>, είναι να συμμετέχει με την ψήφο του και να επικυρώνει στην ουσία, τις αποφάσεις των πολιτικών. Πολιτικών που άλλοι (εντός και εκτός Ελλάδος) έχουν επιλέξει. Και το κυριότερο, αυτοί οι αρχηγοί των νέων κομμάτων να είναι Έλληνες (όχι μόνο στην ταυτότητα).

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, ψυχραιμία και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσουμε αυτά που έρχονται… τα ψέματα τελείωσαν… τα χειρότερα, είναι μπροστά μας.