Ο γιος της Ντόρας, μετά τα σέβη του στον «καπετάν Ερμή», καθαίρεσε  και την Αλεξία Έβερτ από Αντιδήμαρχο, για χάρη του ΚΚΕ.

1475

Ο Κώστας Μπακογιάννης ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, «τιμούσε» από παλιά το ΚΚΕ. Με μια ανάρτηση του, με την οποία «αποχαιρετούσε» τον «καπετάν Ερμή», ο οποίος πέθανε σε ηλικία 100 ετών.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτήρισε τον τον «καπετάν Ερμή», κατά κόσμον Β.Πριόβολο, «σύμβολο της Ρούμελης». Ο διαβόητος «Καπετάν Ερμής» ήταν καπετάνιος του ΕΛΑΣ κατά την Κατοχή και αργότερα του ΔΣΕ κατά τον εμφύλιο πόλεμο και διατέλεσε υπασπιστής του Άρη Βελουχιώτη

Διαβάστε τι είχε πει :

«Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.
Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.»

Σχόλιο: Αξέχαστοι θα μείνουν πράγματι ο καπετάν ερμής- ο κλάρας και δεκάδες άλλοι μακελάρηδες, όσο και αν παλεύουν κάποιοι με εμμονή να σβήσουν την ιστορία και να νομιμοποιήσουν σε συνειδήσεις κάποιους, που όχι μόνο δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη για οτιδήποτε, αλλά εξακολουθούν να νοσταλγούν και να γιορτάζουν σφαγές και σφαγείς….

Τώρα ο Δήμαρχος (πλέον) Κώστας Μπακογιάννης καθαίρεσε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αλεξία Έβερτ , κόρη του αείμνηστου Μιλιτάδη Έβερτ, για ένα σχόλιο στο διαδίκτυο όπου αποκάλεσε τρωκτικά και κατσαρίδες αυτούς που παραβίασαν τα υγειονομικά μέτρα και έθεσαν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Προφανώς θα έχει εξαντλήσει όλη την ενέργειά του ο Δήμαρχος να κάνει άνω-κάτω όλη την Αθήνα με αποτυχημένους «περίπατους» ράβε-ξήλωνε και δεν έχει άλλες ανοχές. Οι «χρυσές» ζαρντινιέρες και τα υπέρογκα ποσά για παγκάκια-στολίδια κλπ ουδόλως τον απασχόλησαν. Το ότι έχει γίνει Μέση Ανατολή το μισό κέντρο επίσης. Το ότι οι Έλληνες έχουν lockdown και οι «άλλοι» έχουν ανοιχτά μαγαζιά μέσα στο κέντρο και περιτριγυρίζουν δε το βλέπει-δεν τον νοιάζει.

Προφανώς η προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής  είναι να μη θίξει κάποιος την Ιερή Αγελάδα του ΚΚΕ…Ας είναι!!!

Η Αλεξία Έβερτ δήλωσε, ότι θα παραιτηθεί και από Δημοτική Σύμβουλος, προφανώς από οργή και αγανάκτηση, από αυτό που είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Την  δήλωση καθαίρεσης του Κώστα Μπακογιάννη και άλλα για το θέμα μπορείτε να τα δείτε εδώ

 

 

.