Ξυλοφόρτωσαν 57χρονο που προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονη

116

Σε 13χρονη βουλγαρικής καταγωγής προσπάθησε να ασελγήσει χθες το βράδυ 57χρονος ομοεθνής της που φιλοξενούνταν στο σπίτι της οικογένειας της στην περιοχή Μονοδένδρι Γαργαλιάνων.

Οι προθέσεις του όμως έγιναν αντιληπτές από την οικογένεια της 13χρονης και πριν προλάβει να την αγγίξει τον ξυλοφόρτωσαν με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος φιλοξενούνταν στην οικογένεια των ομοεθνών στην περιοχή των Γαργαλιάνων τον τελευταίο καιρό προκειμένου να εργαστεί σε αγροτικές δουλειές.

Χθες το βράδυ όμως , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , σε κατάσταση μέθης μπήκε στο δωμάτιο της μικρής και προσπάθησε να τις επιτεθεί γυμνός.

Αυτό όμως έγινε αντιληπτό από τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας και πριν προλάβει να αγγίξει την 13χρονη, επενέβησαν και τον ξυλοφόρτωσαν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ Γαργαλιάνων και ο 57χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

ΠΗΓΗ: ILIAKANEA