Μπλε Πανσέληνος Οκτωβρίου….η τελική αναμέτρηση

86

Γράφει η Θέκλα Μεταξά

-ερευνήτρια, αστρολόγος-

Την είπαν και μπλε πανσέληνο, την είπαν και δύσκολη, την είπαν και επικίνδυνη. Της έδωσαν πολλούς χαρακτηρισμούς. Και δεν είχαν άδικο. Μια Πανσέληνος στον Ταύρο, στην ίδια μοίρα και στο ίδιο ζώδιο με τον Ουρανό, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το απέδειξε εξ άλλου. Μόλις μια μέρα πριν, έγινε ο δυνατός σεισμός που συγκλόνισε τόσο τη Σάμο, όσο και τη Σμύρνη.

31 Οκτωβρίου. Αυτή ήταν η δεύτερη πανσέληνος μέσα στον ίδιο μήνα. Αυτή η πανσέληνος συνδέεται όχι μόνο με σεισμούς, όχι μόνο με ιούς, όχι μόνο με απάνθρωπα μέτρα στέρησης της κάθε ωραίας στιγμής της ζωής μας, αλλά και με γεγονότα με παγκόσμιο ενδιαφέρον, όπως οι εκλογές στις ΗΠΑ. Ο Ταύρος συνδέεται με οικονομικά θέματα, διατροφή, υλική ασφάλεια, και όταν μάλιστα βρίσκεται σε συζυγία με τον απρόοπτο Ουρανό, θα πρέπει να περιμένουμε ξαφνικές και απρόβλεπτες αλλαγές σ’ αυτά τα θέματα. Και όταν βέβαια η Πανσέληνος έχει να αντιμετωπίσει τον Σκορπιό, που βρίσκεται απέναντι, καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι αλλαγές θα φτάσουν σ’ εμάς με υπόγειο και ύπουλο τρόπο, ακριβώς επειδή δεν είναι καθόλου ευχάριστες, ούτε νόμιμες.

Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Ερμής, χτυπιόταν από τον Κρόνο, που ως πλανήτης του περιορισμού, στερεί την ελευθερία της ανάπτυξης θεμάτων παιδείας, επικοινωνίας, ενημέρωσης, συναλλαγών, μετακινήσεων, με κυριότερους αποδέκτες τα παιδιά και τους νέους. Όσο για τα θέματα υγείας, δεν το συζητάμε, το ψέμα έγινε αλήθεια, και η αλήθεια αποκρύπτεται επιμελώς. Ο Κρόνος δεν αστειεύεται, επιβάλει δια ροπάλου αυτό που θέλει, και τιμωρεί όποιον δεν υποκύπτει. Και το ερώτημα είναι «ως πότε;»

Οι πρωταγωνιστές του δράματος, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ο Κρόνος, ο Πλούτων και ο Δίας. Αυτοί οι τρεις πρωταγωνιστές, βρίσκονται μαζί στο ζώδιο του Αιγόκερου πολύ σπάνια, μια φορά στα 1000 χρόνια, και πάντα αφήνουν πολύ έντονα το αποτύπωμα τους. Τον Μάρτιο του 2020 μπήκε στην παρέα και ο Άρης, και τότε πάρθηκαν οι πιο σκληρές αποφάσεις, αποφάσεις που δεν θα μάθουμε, αλλά θα πονέσουμε πολύ από τις πληγές που θα μας αφήσουν.

Την προηγούμενη φορά που ο Πλούτων βρέθηκε στον Αιγόκερο (1762-1778), είχαμε τη γέννηση της Αμερικής, μετά από πόλεμο με την Αγγλία. Αυτή τη φορά, τι θα γεννηθεί στην Αμερική;;;

Με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία στον Αιγόκερο, το 1285, ιδρύθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία, και με τα ίδια δεδομένα, το Βυζάντιο βίωσε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας του, τη βασιλεία του Ιουστινιανού (532-551).

Πήραμε μια γεύση Κρόνιας κυριαρχίας. Και πότε λοιπόν σταματάει αυτό το κακό; Ας δούμε τι θα γίνει παρακάτω:

Oι συζυγίες Κρόνου- Δία αρχίζουν να χαλάνε από το τέλος Ιανουαρίου 2021. Τότε αρχίζει και η Τουρκία να χάνει τη στήριξη των Μεγάλων Δυνάμεων.

Στις 14-5-21 ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες, και γίνεται παντοδύναμος. Ο Κρόνος πλέον δεν τον κυβερνάει. Στις 11-5-22 ο Δίας μπαίνει στον Κριό, και ξεκινάει μια περίοδος ανανέωσης. Στις 8-3-23 ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύες, και χάνει τη δύναμη του.

Αυτή είναι η τελική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και του σκότους. Και θα υπάρχουν θύματα. Πάντα υπάρχουν θύματα στον πόλεμο. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Έχω μιλήσει κι άλλες φορές για τα όπλα που χρειαζόμαστε. Και να γνωρίζουμε, ότι δεν είμαστε μόνοι μας.